PLAYSTATİON 5 dik tutulurmu

Enes 1515

80+
Reaksiyon skoru
5
merhaba ben playstation 5 kullanıyorum şubat ayında aldım bi aralar bu dik tutunca termal macunu akıyo ve sistemi bozuyo diyolardı o olay sadece ilk çıkanlarda mı yoksa hepsinde geçerlimi ve eğer dik tutarsam bozulurmu?

termal macun iletken bir şey değil ki akınca sistemi bozsun

edit: sıvı metal varmış bilgim yoktu

ps5te termal macun yok sıvı metal var o yüzden dik tutulduğunda sıkıntı olabileceğini söyleyen bir takım forum konuları var evet.

ps5 de sıvı metal kullanılıyorsa orası ayrı
Post automatically merged:

ps5te termal macun yok sıvı metal var o yüzden dik tutulduğunda sıkıntı olabileceğini söyleyen bir takım forum konuları var evet.
şimdi baktım gördüm bende sıvı metal varmış <3

ki yabancı forumlarda vs. çok gördüm dik kullanılan ps5lerde metal akmış anakartta kısa devreye sebep oluyor vs. vs. Garantiye almak istersen yatay kullan

Benim kuzen dik kullanıyor hiç sıkıntı yaşamadı ama yaşamayacağı anlamada gelmez tabi. Yatay kullan bence.

Sıkıntı olacak olsa öyle üretmezlerdi diye düşünüyorum :D

Dik tutulursa şöyle olur böyle olur diyenler var ama bir arkadaşım hep dik kullanıyor ve hiçbir sıkıntı yaşamadığını söyledi. Ben yan kullanıyorum çünkü dik durması pek hoşuma gitmiyor.

merhaba ben playstation 5 kullanıyorum şubat ayında aldım bi aralar bu dik tutunca termal macunu akıyo ve sistemi bozuyo diyolardı o olay sadece ilk çıkanlarda mı yoksa hepsinde geçerlimi ve eğer dik tutarsam bozulurmu?
cfı10 serisinde oluyor bu genelde, cfı11 ve cfı12 serisinde sorun olacağını sanmıyorum. Bi kontrol et ps5 modelini

Geri