Neler Yeni

Playstation 5'in yanında Xbox Series X almak ne kadar mantıklı bir fikir sizce ?

Sizce konsol mevzusunu nasıl yürütmeliyim ?

• PS5 kalsın

Oylar: 13 56.5%
  • Xbox Series X al , PS5 sat.

Oylar: 8 34.8%
  • Xbox SX + PS5 kombosu ( diğer seçeneklere göre 2 kat daha pahalı bir seçenek )

Oylar: 2 8.7%

• Oy kullanan toplam üye
    23

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
hayır yok bende. Series x ps5’ten daha güçlü gpu olarak ama Xboxda exc oyun olmadığı için pek fark hissedilmiyor.
hem gpu olarak iyi ama zaten
bethasdayı satın aldı exc olarak geçerse xbox daha avantajlı olur xsx daha mantıklı ama uzun vade için

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Şimdi şöyle bir durum da var. Elder Scrolls 6 ve Ubisoft+ gamepasse dahil olabilir . Bir de Xbox sanırım 4K Native konusunda kararlı fakat PS5 upscale sunacak gibi görünüyor. PS4 Pro'ya bakınca Xbox One X'in aşırı gerisinde gördüm görüntü kalitesini . Mesela PS4 Pro , Xbox One X zamanları ben One Xçiydim . Aynı mevzuları da 2 yıla görürsek koskoca pahalı bir konsolun kendisinden daha ucuz makinede zortlaması üzebilir

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Yaşım küçük bi fen lisesini kazansam istediğim pc yi alıcam zaten de notmarım üst seviyede okulda 3. Felan oluyorum

kardeşim daha küçüksün “ önceki yorumuna göre söylüyorum şuanki alıntıladığım yoruma göre değil “ Ben para kazanabiliyorum sen de kazanınca böyle olabilirsin . Neden PS3 alıyorsun diye bana gelip trajikomik diyorsun ki ? Ben normal sorumu sordum kimileri var iki konsolu da alıyor kimileri var PS3le geçiniyor keşke herkes Amerikalı gibi olsa . Emin ol iki konsol parası bir tane 3060Ti PCsi ediyor . 3060Ti PCm var desem aynı tepkiyi görür müydüm ? Sanmam :)

Atyxah

80+ Silver
kardeşim daha küçüksün “ önceki yorumuna göre söylüyorum şuanki alıntıladığım yoruma göre değil “ Ben para kazanabiliyorum sen de kazanınca böyle olabilirsin . Neden PS3 alıyorsun diye bana gelip trajikomik diyorsun ki ? Ben normal sorumu sordum kimileri var iki konsolu da alıyor kimileri var PS3le geçiniyor keşke herkes Amerikalı gibi olsa . Emin ol iki konsol parası bir tane 3060Ti PCsi ediyor . 3060Ti PCm var desem aynı tepkiyi görür müydüm ? Sanmam :)
Zaten kendi işimi kurduğum zaman ilk yapacağım işlerden birisi de bu olacak

Haklısın ama ps5 deyince de yani çok iyi birşeymiş gibi geliyor

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Zaten kendi işimi kurduğum zaman ilk yapacağım işlerden birisi de bu olacak

Haklısın ama ps5 deyince de yani çok iyi birşeymiş gibi geliyor

verdiğin para rakibinden yüksek olup grafik açısından daha düşük performans alınca zoruna gidiyor

Top Bottom