❌İndirim Bitti! PNY RTX 4070 Ti XLR8 🔥🔥20600 TL🔥🔥

3060 da daha iyi soğutması olan varsa atsın karşılaştıralım kötü demekle sıyrılmayın işin içinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 3060 nerde 4070ti nerde o zaman tek fanlı 1050 atıp ne gerek var strixe diyim bu ne kadar saçma bir mantık
4070ti ile karıştırmadım ki ne alaka ? bende daha soğuk çalışan 3060 var diyen varsa görelim..

4070ti ile karşılaştırıp zortlayan sensin zaten

ventus soğutmaları diğer modellere göre kötüdür :)
sende 3060 daha iyisi varsa at da görelim bakalım

anlamadığınız konu şu bu pny ile ventus karşılaştırmıyorum zaten, çöp diyenlere cevap olsun diye atıyorum.

pny az önce satın aldım ne komik şeylersiniz öyle akşam akşam kahkaga tufanı...

Son düzenleme:
İade edip ventus alasım geldi adam haklı
20500’e şuanda piyasada bulunan soğutması en iyi 4070Ti’lardan birisi bu. Bunu iade edip Ventus almanız bence saçma olur. Çünkü PNY’nin bu modelinin hem soğutucu bloğu daha iyi ve üst segment bir kart. Ventus ise MSI’ın giriş seviyesi kartı ve soğutucu bloğu bunun kadar iyi değil. Bu kartı bu fiyattan almışken bence iade etmeyin.

20500’e şuanda piyasada bulunan soğutması en iyi 4070Ti’lardan birisi bu. Bunu iade edip Ventus almanız bence saçma olur. Çünkü PNY’nin bu modelinin hem soğutucu bloğu daha iyi ve üst segment bir kart. Ventus ise MSI’ın giriş seviyesi kartı ve soğutucu bloğu bunun kadar iyi değil. Bu kartı bu fiyattan almışken bence iade etmeyin.
ne iade edecek ironi yapıyor güya

Yok be kardeşim şakasına diyorum. Şuan da tek kriterim güzel soğutma ve cw çıkmaması fiyatına düştüm zaten birde diablo hesiyesi 19500 e geliyor kart

Yok be kardeşim şakasına diyorum. Şuan da tek kriterim güzel soğutma ve cw çıkmaması fiyatına düştüm zaten birde diablo hesiyesi 19500 e geliyor kart
Ben de bi an ciddiye aldım :D CW çıkmaz umarım. Yabancı forumlarda 2-3 kişinin yorumunu okumuştum cw şikayeti yoktu. Herkes soğutmasından memnundu.

bu arada hala baya stok var. kimse almadı mı ya

Ben de bi an ciddiye aldım :D CW çıkmaz umarım. Yabancı forumlarda 2-3 kişinin yorumunu okumuştum cw şikayeti yoktu. Herkes soğutmasından memnundu.
Valla işsiz gibi bende çevirip çevirip okudum biraz da ondan aldım . 2 yıl garanti biraz düşündürdü ama fiyata bakılınca al benisi çok

fazla stok getirmiş olabilirler. uzun süredir türkiye stoklarında olmayan bir model çünkü
bu aralar stok sorunu var gibi zaten istenilen modeller yok gamerock mesela 4060 serisi için sürmüyolar mı pazara anlayamadım pek.

bu aralar stok sorunu var gibi zaten istenilen modeller yok gamerock mesela 4060 serisi için sürmüyolar mı pazara anlayamadım pek.
4070 ve 4060Ti kartlarda Gamerock modeli yok kendi sitesinden baktım. Ya üretmeyi planlamıyolardır yada ileride üretirler.

Kimler aldı? 🤭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,654
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri