Monkey D. Luffy
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Arkadaşlar poco X7 pro cihazımdan poco f7 geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim 120 fps desteği gelicek mi gelmicekse mecbur biraz daha bekleyip F7 pro alırım
Arkadaşlar poco X7 pro cihazımdan poco f7 geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim 120 fps desteği gelicek mi gelmicekse mecbur biraz daha bekleyip F7 pro alı
Kral merhaba senin açtığın bir konuya denk gelmiştim galiba yurt dışı almışsın X7 proyu bende yurt dışı almak istiyorum kaça aldın ve cihaz nasıl Alınır mı?Arkadaşlar poco X7 pro cihazımdan poco f7 geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim 120 fps desteği gelicek mi gelmicekse mecbur biraz daha bekleyip F7 pro alırım
Fiyat farkı ödenebilirse mi 14 T pro daha iyi olur kamera ve materyal kalitesi olarak ciddi fark varKral merhaba senin açtığın bir konuya denk gelmiştim galiba yurt dışı almışsın X7 proyu bende yurt dışı almak istiyorum kaça aldın ve cihaz nasıl Alınır mı?
Maalesef o kadar para veremem kameraya o kadar önem göstermiyorum işimi görse yeterFiyat farkı ödenebilirse mi 14 T pro daha iyi olur kamera ve materyal kalitesi olarak ciddi fark var