Girebiliyorlar diye biliyorum ama polis tanıdığın varsa veya polis evini arayıp sorarsan daha kesin bir şey söyleyeceklerdir zaten
Bizim polis bir tanıdığımız var. Denizli'ye gittiğimizde konaklamada otelle ilgili sorun yaşamıştık. Kalacak yer bulamadık. Sağolsun kendisi bilgi iletmişti, 2 gece kalmıştık.Arkadaşlar babam rahmetli polis malulen emekli olup rahmetli oldu. Üniversite'me çok yakın polis evi var ve dışardan yemek artık bıkkınlık verdi. Ben polis evine gidip yemek yiyebilir miyim?
İsmini verince sistemden görürler herhalde emin değilim. Durumu telefonda açıklamayı dene bi ne kaybedersin kiGirebildiğimi bende tahmin ediyorum zaten de benim babamın polis olduğuna dair pek bir kanıtım yok polis yakını kimliği falan fistan şeklinde. O yüzden ikilemde kalıyorum.
Polislerde var mı bilmiyorum ama bende jandarma aile kimliği var onu gösterip girebiliyorum her yere sende de varsa öyle bir kimlik girersin. Olmazsa yüz yüze görüsüp durumunu izah et. belki kabul ederlerTelefon açmayı deneyeceğim saat geç olduğu için önce bir konu açmadık istedim