Polis evine gidebilir miyim?

jesia

80+
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşlar babam rahmetli polis malulen emekli olup rahmetli oldu. Üniversite'me çok yakın polis evi var ve dışardan yemek artık bıkkınlık verdi. Ben polis evine gidip yemek yiyebilir miyim?

Girebiliyorlar diye biliyorum ama polis tanıdığın varsa veya polis evini arayıp sorarsan daha kesin bir şey söyleyeceklerdir zaten

Girebildiğimi bende tahmin ediyorum zaten de benim babamın polis olduğuna dair pek bir kanıtım yok polis yakını kimliği falan fistan şeklinde. O yüzden ikilemde kalıyorum.
Girebiliyorlar diye biliyorum ama polis tanıdığın varsa veya polis evini arayıp sorarsan daha kesin bir şey söyleyeceklerdir zaten

Arkadaşlar babam rahmetli polis malulen emekli olup rahmetli oldu. Üniversite'me çok yakın polis evi var ve dışardan yemek artık bıkkınlık verdi. Ben polis evine gidip yemek yiyebilir miyim?
Bizim polis bir tanıdığımız var. Denizli'ye gittiğimizde konaklamada otelle ilgili sorun yaşamıştık. Kalacak yer bulamadık. Sağolsun kendisi bilgi iletmişti, 2 gece kalmıştık.
Ailede polislikle alakalı kimse yok.

Girebildiğimi bende tahmin ediyorum zaten de benim babamın polis olduğuna dair pek bir kanıtım yok polis yakını kimliği falan fistan şeklinde. O yüzden ikilemde kalıyorum.
İsmini verince sistemden görürler herhalde emin değilim. Durumu telefonda açıklamayı dene bi ne kaybedersin ki

Telefon açmayı deneyeceğim saat geç olduğu için önce bir konu açmadık istedim

Telefon açmayı deneyeceğim saat geç olduğu için önce bir konu açmadık istedim
Polislerde var mı bilmiyorum ama bende jandarma aile kimliği var onu gösterip girebiliyorum her yere sende de varsa öyle bir kimlik girersin. Olmazsa yüz yüze görüsüp durumunu izah et. belki kabul ederler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,187
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri