Powerboost neden kotu

yapayım da anama sövsünler değil mi? hanginiz arkamda duruyor hanginiz doğruya doğru diyor. Dünyada binlerce marka var ama bizim ülkemizde Corsair'den başka marka yok.
Niye öyle diyorsun abi tarafsızlık değil mi yap izleyelim beğenelim bilgilenelim geçmişte yaşanan bir takım olaylardan bazi markalara insanlar iyi bakmıyor.

yapayım da anama sövsünler değil mi? hanginiz arkamda duruyor hanginiz doğruya doğru diyor. Dünyada binlerce marka var ama bizim ülkemizde Corsair'den başka marka yok.
abi biz arkandayız incelersen çok iyi olur

Geçen 1500w voltaj verdim banamısın demiyor 😂
Ben de baya uzun süredir nagas(aopen) 500w +80 black ( 12w kanalı 360w) psu kullanıyorum koruması falan yok ve sertifikalı psu listesinde bile yok üstelik içi de kalitesiz gözüküyor ve bomboş:D elektrik kesintisi vs çok ama no problem :D bir tanıdığım sanırım 10 yil civari hatta belki de daha eski bilemiyorum power boost gibi bir psu kullanıyordu sorunu yok sanırım :D ama suan o fiyatlarda ahbc falan var sanırım ve vs plus da bence alınmaz sanırım o gun technopatta birinin psu patlamıştı:D

V3 Reyiz isimli sistemin dahilinde yanlış hatırlamıyorsam 500W'lık bir PSU'su mevcut Powerboost'un. Hatta sisteme upgrade yaparak işlemciyi R5 2600x ve ekran kartını RX 5500XT'e çevirdim. Sistem banamısın demiyor çatır çatır çalışıyor.

O zaman şu konuya bir açıklık getirelim. DSP Corsair kadar kaliteli olmasa da powerboost PSU lari düşük güç tüketen sistemlerde kullanilabilir. Ama gtx1660 süper ve daha üst modellerde riskli olabiliyor. Yani düşük bütçede TDP değeri ve gücü düşük sistemlerde kullanabiliriz patlama oranı filanda düşük. Ancak yine de, çok küçük de olsa bir risk var. Bu risk diğer markalarda da olur mu yoksa sadec powerboost Rampage gibi markalarda risk mi var

O zaman şu konuya bir açıklık getirelim. DSP Corsair kadar kaliteli olmasa da powerboost PSU lari düşük güç tüketen sistemlerde kullanilabilir. Ama gtx1660 süper ve daha üst modellerde riskli olabiliyor. Yani düşük bütçede TDP değeri ve gücü düşük sistemlerde kullanabiliriz patlama oranı filanda düşük. Ancak yine de, çok küçük de olsa bir risk var. Bu risk diğer markalarda da olur mu yoksa sadec powerboost Rampage gibi markalarda risk mi var.
Hocam gtx 1650 super r 5 2600 8gb ram bi sistemde powerbosst 500w psu kullanabilirmiyim?

"sertifikaları gerçek değil" bir firma sahte sertifika basacak? onun canına okurlar bence eminseniz hemen dava açıp tazminat ile zengin olabilirsiniz.
Yemin ediyorum aynısını söyleyecektim arkadaşa :D
Arkadaşlar sahte sertifika diye bir olay olmasının imkanı yok, üretici bizim PSU da şu şu sertifikalar var diyorsa olması zorunlu çünkü kafasına göre kimse oraya sertifika koruma felan yazamaz, eğer yalan olduğundan eminseniz dava açıp parayı kırabilirsiniz. :D

80+ global bu işlerin resmi mercisidir. Yerli markalar sertifika para ödemekle uğraşmaz Global 80+ sitesinde sertifika almış markaya parasını verir marka etiketini basar burada satar bu kadar basit. Ben çok ciddi söylüyorum arkadaşlar 80+ sertifikası olmayan PSU'ya 80+ basan markanın totosundan kan alırlar. Ve gerçekten de dava açsanız tazminat alırsınız.
Abi cevap verirsen çok sevinirim
Ryzen 5 2600
Asus TUF Gtx1650 super 4gb
8gb xpg d30 ram
B450m s2h v2
500gb 3.5 7200rpm 6mb wd black
Bu sistemde power boostun 500w pssusunu kullanabilirmiyim kasayla beraber geliyor oyuzden linki birakiyorum cebap verirsen cok sevinirim

Abi cevap verirsen çok sevinirim
Ryzen 5 2600
Asus TUF Gtx1650 super 4gb
8gb xpg d30 ram
B450m s2h v2
500gb 3.5 7200rpm 6mb wd black
Bu sistemde power boostun 500w pssusunu kullanabilirmiyim kasayla beraber geliyor oyuzden linki birakiyorum cebap verirsen cok sevinirim
Önermem ben.
Giriş seviyesi derken 3200G'li APU sistemden bahsediyorum.
Kasanın da hava akışı kötü.
Ama bu bütçeden zaten güzel kaliteli bir kasa bulamazsın en az 600-650 liraya.

Önermem ben.
Peki patlamasi veya sistemi yakmasi gibi bir sorunla karsilasirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önermem ben.
Yük altindayken

Geri