Pratik bilgiler yazın.

Sıcak yaz günlerinde serinlemek için buzz gibi soğuk suyun altına girip duş alabilirsiniz. (kilo vermeye yardımcı olur)

Usb kesip iki çıkışını kırmızıyı bataryanın + siyahı - eliniz ile tutup USB prize ya da bilgisayara bağlarsanız batarya şarj olur. Bozulmuş bataryalar da çok işime yarıyor.

( Deneyen kişiler sorumluluk size aittir.)

Usb kesip iki çıkışını kırmızıyı bataryanın + siyahı - eliniz ile tutup USB prize ya da bilgisayara bağlarsanız batarya şarj olur. Bozulmuş bataryalar da çok işime yarıyor.

( Deneyen kişiler sorumluluk size aittir.)

''İşlemciye 1.5V ver''
''Bişi olmaz dimi abi?''
''Yok la ne olacak? Ben sorumlu değilim''

Bu konu sayesin de ülkemizin gerçekten de Atatürkün dediği gibi zeki olduğunu öğrendik.

Nefes nefese kaldığınızda,burnunuzdan 7-8 saniye kadar nefes alıp,tekrar burnunuzdan 7-8 saniye boyunca verin.Bunu 3-4 kere tekrarlayın.Tekrar normale döneceksiniz.Kendim denedim oluyor.

Nefes nefese kaldığınızda,burnunuzdan 7-8 saniye kadar nefes alıp,tekrar burnunuzdan 7-8 saniye boyunca verin.Bunu 3-4 kere tekrarlayın.Tekrar normale döneceksiniz.Kendim denedim oluyor.

This life hack.

Bir dakika kapı ça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim ama burnumdan nasıl 8 saniye nefes alayım lan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,102
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri