Ps4 e sata takılabiliyor olması lazım.Elimde PS4 ve 1 Tb M2 Ssd var. Ssd'yi sistem topladığım için satın almıştım. Ama daha sonra kullanacağım için boşta duruyor. Ps4'e takabilir miyim?
Chrome'den baktım ama hep PS5 hakkında videolar var.
sata 3 bile desteklemiyor.sata 2 desteği var.aparatla falan takarsın da istediğin hızı alamazsın.
Maceraya gerek yok o zaman hocam. TeşekkürlerPs4 e sata takılabiliyor olması lazım.
M2 girişi yok diye biliyorum
Yasamadim ama o durumda yapilabilecek tek şey ya rafı keserek kablo icin bölme açacaksınız ya da rafı kaldiracaksiniz gibi duruyorMaceraya gerek yok o zaman hocam. Teşekkürler
Birde benim TV duvara monte , HDMI girişi yanda ama raf falan var. Kablo takılmıyor hiç böyle bir şey yaşadınız mı ? Rdr2 alacağım oynamak için ama kabloyu TV'ye hiçbir şekilde takamıyorum
onun için L tipi hdmi uzatıcılar kullanılıyor.Maceraya gerek yok o zaman hocam. Teşekkürler
Birde benim TV duvara monte , HDMI girişi yanda ama raf falan var. Kablo takılmıyor hiç böyle bir şey yaşadınız mı ? Rdr2 alacağım oynamak için ama kabloyu TV'ye hiçbir şekilde takamıyorum