Ps5 dijital vs cd’li versiyon

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,054
Normalde gaming laptopumu satıp biraz ekleyip daha üst model bir laptopa geçecektim ama vazgeçtim ps5 alacağım. Dijital’in ve cd’linin çok büyük farkı var mı birde ps5’te oyunlar zor olur mu çünkü daha önce hiç konsolum olmadı deneyimim yok.

Normalde gaming laptopumu satıp biraz ekleyip daha üst model bir laptopa geçecektim ama vazgeçtim ps5 alacağım. Dijital’in ve cd’linin çok büyük farkı var mı birde ps5’te oyunlar zor olur mu çünkü daha önce hiç konsolum olmadı deneyimim yok.
alışman hiç zor olmaz. dijitalde cdli oyunlar oynanmıyor. bütçe varsa cdli versiyonu öneririm. ama dijital alırsan da aynı güçte. herhangi bir fark yok.

Kanka şu konsolu alsan ben senden daha çok sevinecem ya 😬

Dijital daha ucuz ama cd li versiyonda 2.el oyun alma imkanın var yani ya konsola daha az para verip oyunlara daha fazla para vereceksin ya da konsola daha fazla para verip 2.elden oyunları daha ucuza alacaksın karar senin.

para var da pederi ikna etmeye çalışıyorum. Parasını ben vereceğim diyorum o kadar para verilir mi diyor şimdi.
Biliyorum kanka konularını okumuştum. Kararsızlık çok kötü bir şey ondan biliyorum

Hocam digital non disc al. Indir hep güzelce. Disk olsa ne yazar. Ekledin anda disc yine yüksek update istiyor.

Biliyorum kanka konularını okumuştum. Kararsızlık çok kötü bir şey ondan biliyorum

eski kuşak karşı böyle şeylere. Diyorum ki madem peder ps5 almama karşı çıkıyor laptopu satayım daha üst bir modele geçeyim diyorum neymiş efendim niye laptopu satıyormuşum. Neyse ikna ederim yakında ps5’e parasını ben vereceğim sonuçta 😂

eski kuşak karşı böyle şeylere. Diyorum ki madem peder ps5 almama karşı çıkıyor laptopu satayım daha üst bir modele geçeyim diyorum neymiş efendim niye laptopu satıyormuşum. Neyse ikna ederim yakında ps5’e parasını ben vereceğim sonuçta 😂
İki türlüde aynı masraf çıkar.Dijital alırsan oyunlara fazla para verirsin, cdli alırsan oyunlara az para verip sonradan satabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri