Neler Yeni

PS5 vs Xbox Series X

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tamamdır arkadaşlar bende ps5 üzerinde duruyordum birde ps Plus üyeliği var onun hangisini alsam daha iyi ve be sünüyor ayrıca ps5 kolu olan edge alayim mi 7500 TL ye bir fark var mı normal kollar arasında.
ps plus extra yeterli , edge almana değmez sürekli fps oynamıyorsan

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
ps plus extra yeterli , edge almana değmez sürekli fps oynamıyorsan
fps olunacağım gibi ama bende biraz mantıksız olduğunu düşündüm şuan çünkü 2 yıllık ps Plus üyeliği alırım gerisinide 8 tane oyun alırım 5 bin tl var oyun için ayırdım birde türk grupları var mı ps de aktif olarak oynayan.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
fps olunacağım gibi ama bende biraz mantıksız olduğunu düşündüm şuan çünkü 2 yıllık ps Plus üyeliği alırım gerisinide 8 tane oyun alırım 5 bin TL var oyun için ayırdım birde türk grupları var mı ps de aktif olarak oynayan.
Grup varmı bilmiyorum yeni aldım bende eklerim seni Ps den

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Arkadaşlar bu hafta alacağım sizce hangisini tercih etmeliyim arada kaldım genelde battfield veya hikayeli nadir oyunlar oynamayı severim önemli olan özellik ve bana sunacağı şeyler olsun hangisi daha iyi ayrıca satmak istediğimde ikinci eli kuvvetli olan.
Sıfır alacaksan ps5 daha ucuz ve özel oyun oynamak istersen kesinlikle ps5 al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır arkadaşlar bende ps5 üzerinde duruyordum birde ps Plus üyeliği var onun hangisini alsam daha iyi ve be sünüyor ayrıca ps5 kolu olan edge alayim mi 7500 TL ye bir fark var mı normal kollar arasında.
Edge almana gerek yok onlar e sporcular için deli gibi 24 saat oyun oynayanlar için normal dualsense işinizi görür merak etmeyin.

fps olunacağım gibi ama bende biraz mantıksız olduğunu düşündüm şuan çünkü 2 yıllık ps Plus üyeliği alırım gerisinide 8 tane oyun alırım 5 bin TL var oyun için ayırdım birde türk grupları var mı ps de aktif olarak oynayan.
Türk gruplarını tam anlamadım ama ps’de daha çoktur xbox’a göre yani vardır.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Sıfır alacaksan ps5 daha ucuz ve özel oyun oynamak istersen kesinlikle ps5 al.

Edge almana gerek yok onlar e sporcular için deli gibi 24 saat oyun oynayanlar için normal dualsense işinizi görür merak etmeyin.

Türk gruplarını tam anlamadım ama ps’de daha çoktur xbox’a göre yani vardır.
Grup dediğim her an aktif olanlardan bahsettim topluluk olarak şuan bende bilgisayar yok ps5 sadece oyun için alacağımdan kaynaklı soruyorum ayrıca e-spor olarak ne var ps5 te ben cs go oynardım ciddi bir şekilde faceit 9 seviyedeyim 6 ay önce lakin bilgisayar akımdan kaynaklı dağıldı.

Grup varmı bilmiyorum yeni aldım bende eklerim seni Ps den
Bende bu hafta içerinde alacağım en kötü bir sonraki hafta isminize söylerseniz kaydedeyim.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Grup dediğim her an aktif olanlardan bahsettim topluluk olarak şuan bende bilgisayar yok ps5 sadece oyun için alacağımdan kaynaklı soruyorum ayrıca e-spor olarak ne var ps5 te ben cs go oynardım ciddi bir şekilde faceit 9 seviyedeyim 6 ay önce lakin bilgisayar akımdan kaynaklı dağıldı.
Konsolda rekabetçi oyunları mı söylüyorsun?

Konsolda rekabetçi oyunları söylüyorsanız şöyle söyleyeyim cs go yok valorant yok lol yok onların dışında var.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Alperen ŞAHİN
kesinlikle playstation 5

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Konsolda rekabetçi oyunları mı söylüyorsun?

Konsolda rekabetçi oyunları söylüyorsanız şöyle söyleyeyim cs go yok valorant yok lol yok onların dışında var.
Rekabetçi olarak ne var alternatif olarak.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
rainbow six siege
rocket league
call of duty online oyunlar

Daha fazla vardır ama aklıma gelmiyor şuan.
Call of duty oynarım veya fifa birde nerden alayim ps5 vatanda 3 bine tl daha pahalı d&r da daha uygun Sony garantili bir bakarmısınız?

rainbow six siege
rocket league

rainbow six siege
rocket league

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-playstation-5-oyun-konsolu-god-of-war-ragnarok-voucher.html arada fark mı var?

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Call of duty oynarım veya fifa birde nerden alayim ps5 vatanda 3 bine TL daha pahalı d&r da daha uygun Sony garantili bir bakarmısınız?

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-playstation-5-oyun-konsolu-god-of-war-ragnarok-voucher.html arada fark mı var?
Arada fark yok.

Burda daha ucuz hocam bir bakın.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arada fark yok.

Burda daha ucuz hocam bir bakın.
Hocam İzmir’de birde ürün yollama durumu biraz kötüymüş ben d&r dan alırım o zaman birde herhangi bir durumda sony götüreceğim değil mi?

Myparcae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Göktuğ Şansal Geden
Ps plus en üst paketi 450 liradan 2500 gibi bir fiyata çıktı bilginiz olsun

Top Bottom