Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
8kaçıncı sınıf
8kaçıncı sınıf
Çalışma yöntemini değiştir.2 haftadır fen sınavına hazırlanıyordum, çok güveniyordum kendime,
Sınav da çok kolay sormuştu hoca,
Derslerde hiç konuşmadım, canlı derslere girdim
Konuları özetleyerek çalıştım ama sınavdan 70 almışım, psikolojim çok bozuldu son gün 4 saat çalışan arkadaşım bile 80 almış ne yapmalıyım
Daha verimli bir çalışma yöntemi bul.Bir de herkesin anlama kapasitesi farklı kimisi 1 saatte anlar kimisi 1 günde öyle düşünüp moralini bozma.2 haftadır fen sınavına hazırlanıyordum, çok güveniyordum kendime,
Konuları özetleyerek çalıştım ama sınavdan 70 almışım, psikolojim çok bozuldu son gün 4 saat çalışan arkadaşım bile 80 almış ne yapmalıyım
8. sınıf feni oldukça kolay hiç merak etme 3 4 tane sağlam zor olan kaynak al onları çöz devletin her ay yayınladıgı örnek sorulara bak tonguç izle 4 hafta böle yapsan 15 net çekersin lgsde
Hocam normal sınavdan bahsediyorum8. sınıf feni oldukça kolay hiç merak etme 3 4 tane sağlam zor olan kaynak al onları çöz devletin her ay yayınladıgı örnek sorulara bak tonguç izle 4 hafta böle yapsan 15 net çekersin lgsde
normal sınavdan aldığın notlar ile lgsdeki yapacağın puana karar veremezsin ki , obp puanı ile liseye gitmek istiyorsan o başkaHocam normal sınavdan bahsediyorum
Anti-depresan al İntihar da edebilirsin. Çok büyük bir dert nasıl yaşayacaksın böyle2 haftadır fen sınavına hazırlanıyordum, çok güveniyordum kendime,
Kafaya çok takma takarsan yüksek alman çok zor.2 haftadır fen sınavına hazırlanıyordum, çok güveniyordum kendime,
her insanın hafızası algılama öğrenme yeteneği farklıdır bidaki sınava daha fazla çalışırsın2 haftadır fen sınavına hazırlanıyordum, çok güveniyordum kendime,