PSU Önerisi alabilir miyim?

Salim5820

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
606
Yeni bir PSU alacağım lütfen bu alanda bilgili olan kişiler yardım ederse sevinirim max bütçe 3500 e çıkabilirim 750w istiyorum mümkünse üreticisi de iyi olsun Cwt gibi ben araştırdım ama çok seçenek var kararsız kaldım özellikle xpg kyber ve nzxt c750 gibi

Raijintek 850W önericektim. 2 Ay önce 1000 tl ucuza almıştım. Bu kadar hızlı fiyat artışı beklemiyordum. Söylediğiniz fiyatlara indirim geldiğinde Maksimum DELTA markasının PSU ları olabilir güvenilir olarak. Bi ara nasip olur bütcenizi arttırabilirseniz kullandığım PSU yu öneririm. İlla 750W olsun diyosanda indirim geldiğinde 2. linke bakabilirsin.

PSU ların fiyatı çok fazla artttı. Şöyle bir şey işini görür. Hpp de stok yok delta da gereksiz pahalı.
CWT üretimi, hem de yeni nesil ekran kartları için native 16-pin desteğiyle geliyor. Bronze sertifikalı olduğuna takılma korumaları ve stabilitesi Kyber'den daha çok güven verir...

PSU ların fiyatı çok fazla artttı. Şöyle bir şey işini görür. Hpp de stok yok delta da gereksiz pahalı.
CWT üretimi, hem de yeni nesil ekran kartları için native 16-pin desteğiyle geliyor. Bronze sertifikalı olduğuna takılma korumaları ve stabilitesi Kyber'den daha çok güven verir...
Hocam MAG seri PSU larda kronik sorunlar çıkabiliyo diyolardı. Sizin bi fikriniz var mı?

Hocam MAG seri PSU larda kronik sorunlar çıkabiliyo diyolardı. Sizin bi fikriniz var mı?
Kronik sorun değil aslında kapasitör değişikliği. BN serisinin bazı üretim partilerinde maliyeti düşürmek için içindeki kaliteli Japon kapasitörlerid aha uygun fiyatlı Çin/Tayvan menşeli
markalarla değişiti. Bu bütçede rampage falan alınacağına en azından msı alınsın.

Kronik sorun değil aslında kapasitör değişikliği. BN serisinin bazı üretim partilerinde maliyeti düşürmek için içindeki kaliteli Japon kapasitörlerid aha uygun fiyatlı Çin/Tayvan menşeli
markalarla değişiti. Bu bütçede rampage falan alınacağına en azından msı alınsın.
Haklısınız hocam kesinlikle öyle.

Derin araştırmalar sonucu xpg kyber 750w sipariş verdim sagolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,788
Üyeler
188,167
Son üye
Eray Kaya 78
Geri