Yardım PSU'UM BOZUK MU? THERMALTAKE

max da 12 geçebiliyor ama ortalama da 12v altında kalıyor occt testinde belli olur
Sadece boşta 12 yi geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı driverini DDU ile kaldır tekrar kur

OCCT ilede psu kontrol et yüksek güçte kapanırsa sorun psu dadir
Yemekten deneyeceğim

Ufak bu sıkıntı olmuştu bu ara ben oyun indirirken dışarı çıktım pcyi açık bıraktım ve yağmur çilemeye başladı bende dedemgile gittim evlerimiz karşı karşıya oturdum 5dk geçmedi bi ses geldi dışarı bembeyaz oldu yıldırım düştü evin karşısındaki sokak lambasına hemen telefondan steame girdim baktım pc kapalı gözüküyor direk eve gittim pc nin olduğu odadaki sarteller atmış modemin adaptörü patlamış modem yanmış pc kapalı açtım sıkıntı olmadı daha alalı 1 hafta oluyordu daha oluyordu ama gelince teyzemgile gittik ordan geleli de 3 4 gün anca toplasan 1 hafta açmışımdır pcyi çalıştı ama ara sıra drop yiyordum şimşek ile alakası var mı bilmiyorum eger psu sorunluyum garantiye yollasam yüksek akım geldiğinden bis ikinci olduysa anlarlar mi veya garanti dışı kalır mı

yükte o zaman bekleneni veremiyor gibi duruyor occt testi yapın sistem kapanacak mı?
Yemekten sonra deneyeceğim

Ufak bu sıkıntı olmuştu bu ara ben oyun indirirken dışarı çıktım pcyi açık bıraktım ve yağmur çilemeye başladı bende dedemgile gittim evlerimiz karşı karşıya oturdum 5dk geçmedi bi ses geldi dışarı bembeyaz oldu yıldırım düştü evin karşısındaki sokak lambasına hemen telefondan steame girdim baktım pc kapalı gözüküyor direk eve gittim pc nin olduğu odadaki sarteller atmış modemin adaptörü patlamış modem yanmış pc kapalı açtım sıkıntı olmadı daha alalı 1 hafta oluyordu daha oluyordu ama gelince teyzemgile gittik ordan geleli de 3 4 gün anca toplasan 1 hafta açmışımdır pcyi çalıştı ama ara sıra drop yiyordum şimşek ile alakası var mı bilmiyorum eger psu sorunluyum garantiye yollasam yüksek akım geldiğinden bis ikinci olduysa anlarlar mi veya garanti dışı kalır mı

Yemekten sonra deneyeceğim
Neyyy yalan geldi bana

Neyyy yalan geldi bana
Bu işlemciye zarar verir mi 7500f in 90w çekmesi normal değil zaten 65w işlemci

yükte o zaman bekleneni veremiyor gibi duruyor occt testi yapın sistem kapanacak mı?
90w çekiyor 7500f zarar vermez mi

Neyyy yalan geldi bana
Adaptörü buldum benim eski konularda da var zaten Yıldırım düşmesi ile sorular

max da 12 geçebiliyor ama ortalama da 12v altında kalıyor occt testinde belli olur
14dk oldu saun bis sıkıntı yok gibi

20dk yaptım

20dk yaptım bi sıkıntı olmadı kapanmadı pc ama testi bitirince psu nun fanından cızırtı geldi pc yi kapatıp açınca gitti

sorun galiba driverda nvidia aarlarını değiştirince voltajlar az da olsa düzeldi mesela gpu 12v kanalı 12voltun altına inmiyor ama cpu 12v 11.9 11.8 arasında gidip geliyor ve gpu 16pin girişi 11.7 lerde

Ekler

• 20250124_201212.jpg
    20250124_201212.jpg
    1.4 MB · Hit: 20
  • 20250124_201219.jpg
    20250124_201219.jpg
    1.2 MB · Hit: 20
  • 20250124_201228.jpg
    20250124_201228.jpg
    1.3 MB · Hit: 22
  • 20250124_201254.jpg
    20250124_201254.jpg