QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 793
max da 12 geçebiliyor ama ortalama da 12v altında kalıyor occt testinde belli olurOrada 11.9 ancak 16 oin girişinde 11.7
max da 12 geçebiliyor ama ortalama da 12v altında kalıyor occt testinde belli olurOrada 11.9 ancak 16 oin girişinde 11.7
Sadece boşta 12 yi geçtimax da 12 geçebiliyor ama ortalama da 12v altında kalıyor occt testinde belli olur
Yemekten deneyeceğimEkran kartı driverini DDU ile kaldır tekrar kur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OCCT ilede psu kontrol et yüksek güçte kapanırsa sorun psu dadir
yükte o zaman bekleneni veremiyor gibi duruyor occt testi yapın sistem kapanacak mı?Sadece boşta 12 yi geçti
Ufak bu sıkıntı olmuştu bu ara ben oyun indirirken dışarı çıktım pcyi açık bıraktım ve yağmur çilemeye başladı bende dedemgile gittim evlerimiz karşı karşıya oturdum 5dk geçmedi bi ses geldi dışarı bembeyaz oldu yıldırım düştü evin karşısındaki sokak lambasına hemen telefondan steame girdim baktım pc kapalı gözüküyor direk eve gittim pc nin olduğu odadaki sarteller atmış modemin adaptörü patlamış modem yanmış pc kapalı açtım sıkıntı olmadı daha alalı 1 hafta oluyordu daha oluyordu ama gelince teyzemgile gittik ordan geleli de 3 4 gün anca toplasan 1 hafta açmışımdır pcyi çalıştı ama ara sıra drop yiyordum şimşek ile alakası var mı bilmiyorum eger psu sorunluyum garantiye yollasam yüksek akım geldiğinden bis ikinci olduysa anlarlar mi veya garanti dışı kalır mıEkran kartı driverini DDU ile kaldır tekrar kur
Yemekten sonra deneyeceğimyükte o zaman bekleneni veremiyor gibi duruyor occt testi yapın sistem kapanacak mı?
Neyyy yalan geldi banaUfak bu sıkıntı olmuştu bu ara ben oyun indirirken dışarı çıktım pcyi açık bıraktım ve yağmur çilemeye başladı bende dedemgile gittim evlerimiz karşı karşıya oturdum 5dk geçmedi bi ses geldi dışarı bembeyaz oldu yıldırım düştü evin karşısındaki sokak lambasına hemen telefondan steame girdim baktım pc kapalı gözüküyor direk eve gittim pc nin olduğu odadaki sarteller atmış modemin adaptörü patlamış modem yanmış pc kapalı açtım sıkıntı olmadı daha alalı 1 hafta oluyordu daha oluyordu ama gelince teyzemgile gittik ordan geleli de 3 4 gün anca toplasan 1 hafta açmışımdır pcyi çalıştı ama ara sıra drop yiyordum şimşek ile alakası var mı bilmiyorum eger psu sorunluyum garantiye yollasam yüksek akım geldiğinden bis ikinci olduysa anlarlar mi veya garanti dışı kalır mı
Yemekten sonra deneyeceğim
Evin yanındaki lambaya Yıldırım düşmüştü. Baya oluyor ama ta Ağustosta. Hatta modem adaptörü duruyor fotoğrafını atarım istersen. Patlama adaptörün kapağını bile fırlatmış.Neyyy yalan geldi bana
Bu işlemciye zarar verir mi 7500f in 90w çekmesi normal değil zaten 65w işlemciNeyyy yalan geldi bana
90w çekiyor 7500f zarar vermez miyükte o zaman bekleneni veremiyor gibi duruyor occt testi yapın sistem kapanacak mı?
Adaptörü buldum benim eski konularda da var zaten Yıldırım düşmesi ile sorularNeyyy yalan geldi bana
14dk oldu saun bis sıkıntı yok gibimax da 12 geçebiliyor ama ortalama da 12v altında kalıyor occt testinde belli olur
20dk yaptımyükte o zaman bekleneni veremiyor gibi duruyor occt testi yapın sistem kapanacak mı?
20dk yaptım bi sıkıntı olmadı kapanmadı pc ama testi bitirince psu nun fanından cızırtı geldi pc yi kapatıp açınca gittiEkran kartı driverini DDU ile kaldır tekrar kur