Ptt kargo kimliğimi teslim etmiyor

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
465
Kargo ile en alakalı başlık olarak bunu bulduğum için bu başlığa açtım

Arkadaşlar ben pazartesi günü kimliğimi yeniledim çarşamba günü kargoya verildi yani keşke şu kimlikler farklı kargo ile teslim edilebilse cumartesi adamlar dağıtıma çıktı zile basmadılar aramadılar kapıya kağıt bırakmışlar geldik yoktunuz diye tüm gün evdeydim ne zil çaldı ne de arayıp kapıyı açabilir misin diye bi şey dediler bi de sistemleri o kadar garip ki sadece teslim edilemedi yazıyor teslim edilemedi de o kargo şu an nerede onu da yazın ona göre şubeye geleyim alayım en azından neyse o gün kargo nerede olduğunu bilmediğim için gitmedim bu pazartesi alırım garanti şubede olur diye bugün de dağıtıma 9.30ta çıkmış ufacık yerde yaşamama rağmen akşam 18.30a kadar teslim edemediler şimdi de yine teslim edilemedi yazıyor yine tüm gün evdeydim ne zil çaldı ne de telefonla aradılar kapıya kağıt bıraktılar mı eve hiç geldiler mi onu da bilmiyorum ama sanki zorla çalışıyorlar zili çalmaya tenezzül bile etmeden kağıdı koyup geçmiş ya bu durumda napabilirim normal düz bi kargo olsa neyse derim umursamam da kimlik yani nasıl bi yol izlemeliyim sizce

yaşadığın yer küçük git al şubeden

yaşadığın yer küçük git al şubeden
hocam iyi de sorun bu ya zaten tam ben gidicem adamlar dağıtıma çıkarıyor yoksa benim şubeye gitmem maks 10 dakika ama şubede durmuyor ki kimlik dağıtıma çıkarıyorlar sürekli ama dağıtıma çıkınca da teslim edilmiyor mesela diyelim saat öğlen 1de sisteme teslim edilemedi olarak girsinler ama ben o 1den sonra kimlik şubede mi nerede onu göremiyorum sistemde bu yüzden gidersem de boşu boşuna gitmiş olma ihtimalim de var

Kargo şubesini arayın ve çıkarmayın diyin ve ordan alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,449
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri