🔥İndirim Pulsar desenli fantastiko mouselar iyizo ile 3525tl

stiga05fx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,523

https://www.gaming.gen.tr/page/2/?s=pulsar mouse&post_type=product&dgwt_wcas=1 burdan genel hepsi var

desenli ince işcili mouselar genelde pahalı olur ilk iyizo siparişiyle 3525tl ye uygun sek erkek mouseları fantazi ve para sahibi arkadaşlara hayırlı alışverişler.
pulsar benim gözümde ilk 3 de olan bir marka ninjutsu sora ve lamzu ile, kalitesi iyidir

https://www.gaming.gen.tr/page/2/?s=pulsar mouse&post_type=product&dgwt_wcas=1 burdan genel hepsi var

desenli ince işcili mouselar genelde pahalı olur ilk iyizo siparişiyle 3525tl ye uygun sek erkek mouseları fantazi ve para sahibi arkadaşlara hayırlı alışverişler.
pulsar benim gözümde ilk 3 de olan bir marka ninjutsu sora ve lamzu ile, kalitesi iyidir
Gaming genden wraithi yikmasini itinayla bekliyoruz, umarım ürünler hakettiği fiyatlara gelir bu şekilde. Ürünler çok iyi ama click sorunu yapabiliyor bu seri sık sık.

53 fazlamı 35 olsa daha iyide 50 de fazla değil
Bu fiyata fazla bence. Scyrox V8 mesela 38-39 gr 2800 TL üstelik PAW3950 sensör mevcut.

He görünüş olarak çok iyi bu mouselar ama keşke hafif de olsaydı.

4K Fiyatına 3395 sensor fazla değilmi ?

Bu fiyata fazla bence. Scyrox V8 mesela 38-39 gr 2800 TL üstelik PAW3950 sensör mevcut.

He görünüş olarak çok iyi bu mouselar ama keşke hafif de olsaydı.

Sxyrox alırdım ben 38 gram cidden çok iyi değerler

hepsi birbirinden çirkin gibi :D cindirellayı bulmak çok zor

Demon slayer bak onca ateş nefesi cart curt vardı süper desenler vardı sen git kiyafet olan kimonimi ne haltsa onun desenini koymuşlar dama tahtası gibi olmuş mouse.

Demon slayer bak onca ateş nefesi cart curt vardı süper desenler vardı sen git kiyafet olan kimonimi ne haltsa onun desenini koymuşlar dama tahtası gibi olmuş mouse.
düşünsene şunun için lisans parası veriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,870
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri