Neler Yeni

Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Mehmet Aslan
Yaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Monster'ın bütün mağazalarında aynı fiyat. Bütün linkleri ekliyorum herkes istediği yerden çeksin :)

Monster
Hepsiburada
Trendyol
Amazon
N11
Tv nin yanında ekran temizleme kiti çıkmıştı aralarında fark var mıdır acaba :unsure:

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
B.
Tv nin yanında ekran temizleme kiti çıkmıştı aralarında fark var mıdır acaba :unsure:
Tozlanmayı geciktirdiğini iddia eden bir özelliği var ancak işe de yarıyor. Ayrıca beraberinde gelen temizleme bezi gayet kaliteli, tavsiye ederim. Hem parlak, hem mat ekranda kullandım herhangi bir problem olmadı.

Benim macbook'un ekranında güneş izleri vardı, normal nemli bezle çıkmamıştı, işe yarar mı ne diyorsunuz?

ZEYREK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Orhan
Ben kullanıyorum gerçekten çok zaman sonra tozlanıyor. Parmak izi ekrana sıçrayan küçük damlaları çok iyi temizliyor ihtiyacı olan alsın. Pişman olmazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
Denemek için satın aldım teşekkürler. Stok sadece Monster ve N11'de kalmış gözüküyordu.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
150/50 fırsat kuponu ile iki tanesi 148 e gelir.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
2 adette ben çektim çok bir beklentim yok markadan dolayı içine kolonyalı su koyup satıyorlardır.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Utku
60tlye çekerim bende birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Monster'ın bütün mağazalarında aynı fiyat. Bütün linkleri ekliyorum herkes istediği yerden çeksin :)

Monster
Hepsiburada
Trendyol
Amazon
N11
Amazonda stok bitmiş

Top Bottom