R5 3600 Yaptığım son testlerde sıcaklık

kardeşim bence fazla zorlama işlemciye kalıcı zararlar verebilirsin. bütün ayarları varsayılana al. Bios güncel değilse güncelle. senin işlemcide kesin bişeyler var
aynen zorlamyacagım daha fazla hiç riske atmaya gerek yok yarın ilk iş aramak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sormayı unuttum. Termal macunu var mı işlemcinin acaba?
hiç bir fikrim yok bakmayıda bilmiyorum.

aynen zorlamyacagım daha fazla hiç riske atmaya gerek yok yarın ilk iş aramak lazım

hiç bir fikrim yok bakmayıda bilmiyorum.
Fanı söküp bir bak. Gri bir rengi var. Yoksa ondan dolayıdır %90

Termal macun doğru sürüldü mü? Ayrıca 3600 fanı kötü ama yinede gariplik var.

fanı sökücem işlemcinin üzerinde macun varmı bakıcam dogru mu bro ? macunu vardır herhalde
Aynen öyle. Fakat kendin taktıysan sürülü halde gelmiyor. Kendin ayrıca sürmen gerek. Sistemin hazır sistemse vardır muhtemelen.

Termal macun doğru sürüldü mü? Ayrıca 3600 fanı kötü ama yinede gariplik var.
3600 fanı yetersiz fakat boşta çalışırken bu kadar fazla olacak kadar değil.

fanı sökücem işlemcinin üzerinde macun varmı bakıcam dogru mu bro ? macunu vardır herhalde

siyah kutuda geldi
Stok fanların altında macun oluyor beyaz kağıdı kaldırıyorsun altında macun var öyle montajlıyorsun onu kontrol et.

Aynen öyle. Fakat kendin taktıysan sürülü halde gelmiyor. Kendin ayrıca sürmen gerek. Sistemin hazır sistemse vardır muhtemelen.
sistem hazır geldi ben ekran kartını taktım oturttum vidasını sıktım bu başka bir şeyde yapmadım yapmışta olamam diye düşünüyorum

Sistemi biraz dinlendir. Yarın tekrar bak ama cpu boşta olsun yan veya arkaplanda çalışan ağır bi uygulama olmasın. İşlemci yine ısınıyorsa baştan bi formatı dene inşallah düzelir

sistem hazır geldi ben ekran kartını taktım oturttum vidasını sıktım bu başka bir şeyde yapmadım yapmışta olamam diye düşünüyorum
Bi aç bak bakalım. En kötü bir fotoğraf at hep beraber bakalım. Bekliyorum seni :)

Son düzenleme:
Geri