Fps oyunu için topluyor arkadaş yeterli fazl bile ben ekran karti alana kadar 1060 5800x3d kullandım ayni fps veriyor sonuçtaEkran kartı çok düşük.
MAX bütçen nedir daha iyisini toplayalım...
ekipman falan her şey içinde 60 bin tlEkran kartı çok düşük.
MAX bütçen nedir daha iyisini toplayalım...
yeticeğini düşündüğüm için seçmiştim.Knk ekran karti nvdia tavsiye ederim normal de amd ama fps oyunların da renk ayarı daha iyi nvdia anti lag boost oyun için de ayari olan nvdia
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fps oyunu için topluyor arkadaş yeterli fazl bile ben ekran karti alana kadar 1060 5800x3d kullandım ayni fps veriyor sonuçta
ekran kartı yeterli çok güzel ama nvdia fps oyunların da kesinlikle nvdia alekipman falan her şey içinde 60 bin TL
yeticeğini düşündüğüm için seçmiştim.
360 hz kuullanacaksın değil mi monitör 7600 işlemci 7600x yeter fazlasıyla ve a 60bin monitör felan dahil miÇoğunluk olarak CS2 , VALORANT ve LOL oynadığım için bu oyunlara yönelik şöyle bir sistem topladım. Ancak akıl akıldan üstündür alınır mı? Ya da daha mantıklı sistem önerileriniz yada tavsiyeleriniz var mı?
Alıntıyı görüntüle
Usta yardım et 13400f rtx 4070 paylaştığın sistemi aldım daha gelmedi 1080p de çok sıkıntı yaşarmıyımDünya'nın en güçlü oyun işlemcisi ve orta sınıf bir kart bilemedim çok dengesi
Cidden bu kadar tepe bir işlemci için giriş seviyesi anakart mı öneriyorsun3küsür b650 kar
360 hz kuullanacaksın değil mi monitör 7600 işlemci 7600x yeter fazlasıyla ve a 60bin monitör felan dahil mi
nvidia serisi ne önerirsin?ekran kartı yeterli çok güzel ama nvdia fps oyunların da kesinlikle nvdia al
AAA oyunları çok oynamayacağım genel olarak fps ve moba oynuyorum. RDR2 gibi oyunları güncel bilgisayarımda bitirdim zaten. Öneriniz varsa açığım.Dünya'nın en güçlü oyun işlemcisi ve orta sınıf bir kart bilemedim çok dengesi
siz nereden topladınız daha uygun ise bende oradan toplamak isterim.Yani siteden siteye değişir ama fiyatlar tuzlu geldi bana. Ben de R9 7900 ile 6700XT kullanıyorum ama ekran kartı hediye geldi o yüzden.
240hz alacağım monitorü.3küsür b650 kar
360 hz kuullanacaksın değil mi monitör 7600 işlemci 7600x yeter fazlasıyla ve a 60bin monitör felan dahil mi
fps oyunu oynayacak adam ne yapcak bu takıntı başka bir şey değil aga ben anakart ekran kartı alana kadar 320 anakart kullandım ne olacak aynı fps alıyorsun kasmanın anlamı yok 300 yıl kullanılmıyor elktronik eşya sonuç aCidden bu kadar tepe bir işlemci için giriş seviyesi anakart mı öneriyorsun.