Donanım Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
merhaba testi başlattıktan sonra hemen çöküyor occt testinde herhangi bi sorun çıkmıyor, -25 e undervoltlu işlemci
-25 kaldırmıyor demekkimerhaba testi başlattıktan sonra hemen çöküyor occt testinde herhangi bi sorun çıkmıyor, -25 e undervoltlu işlemci Alıntıyı görüntüle
hocam occt testinde hiç sorun olmadı ama-25 kaldırmıyor demekki
kral olabilir bende onlarda sorun çıkmadı oyunda sorun yaşadım ryzen master indir çekirdeklerin fotoğrafını at ona göre undervolt yapalımhocam occt testinde hiç sorun olmadı ama
hocam biostan yapsam olmazmı pc ye yeni format attım çok program yüklemek istemiyorumkral olabilir bende onlarda sorun çıkmadı oyunda sorun yaşadım ryzen master indir çekirdeklerin fotoğrafını at ona göre undervolt yapalım
kral orada hangi çekirdeğin daha güçlü olduğuna bakıp onlara az veriyorsunhocam biostan yapsam olmazmı pc ye yeni format attım çok program yüklemek istemiyorum
ha tamamdır hocam yüklüyorum ozamankral orada hangi çekirdeğin daha güçlü olduğuna bakıp onlara az veriyorsun
yük altındamı fotoğraf atayım hocamkral olabilir bende onlarda sorun çıkmadı oyunda sorun yaşadım ryzen master indir çekirdeklerin fotoğrafını at ona göre undervolt yapalım