🔥İndirim Radeon RX9070 XT Pulse 33.499,20TL

Hocam Amazonda 2 gündür 33.380 TL, 6 taksit fırsatı var, neden her şeyi onaylıyorlar gerçekten ilginç, yeşil foruma incik cincik bakıyorlar diye kızıyorum, burası da çok serbest.
olsun serbestlik gene iyidir 👍 :peepokalp:

Arkadaşlar, forumdaşlar, romalılar, eyy insan evladı 32-33K ya Taichi, Nitro+, Red devil, TUF, Aorus, Mercury Magnetic gibi modeller harici İNDİRİM DEĞİL.

Neden anlamıyorsunuz?
Anlıyoruz dostum sıkıntı yok, paylaşmak istedim sadece bir daha da paylaşmayacağım fiyat düştüğünde falan. Akakçeden bildirim geldi paylaşmak istedim.
Nitro + 33.000 satıldı. Reddevil 33.000 satıldı. Bu kart stok 9070xt nitro+ reddevil en tepe modeller premium diye geçenler. Bu kartın sıcak fırsat olması için 30k olması lazım ki para etsin
Evet biliyorum.
Hocam Amazonda 2 gündür 33.380 TL, 6 taksit fırsatı var, neden her şeyi onaylıyorlar gerçekten ilginç, yeşil foruma incik cincik bakıyorlar diye kızıyorum, burası da çok serbest.
Özür dilerim bir daha paylaşım yapmayacağım.

Anlıyoruz dostum sıkıntı yok, paylaşmak istedim sadece bir daha da paylaşmayacağım fiyat düştüğünde falan. Akakçeden bildirim geldi paylaşmak istedim.

Evet biliyorum.

Hocam şimdi beni üzdünüz ve pişman ettiniz :D Alınacak bir şey yok, bunu moderatörlerin takip etmesi gerekiyor siz değil. Siz niye bir anda haya küstünüz.

Evet biliyorum.

üzdün kral. Paylaşım tabi ki yapabilirsin ve yapmalısın da ama piyasayı fiyatları azıcık araştırsan ve sinerjiden de asla çöp alınmayacağını bilirsin. şahsi görüşüm tabbii

Ben Amazon indirimi bittiğini sandığım için paylaşım yapmıştım, herkes bir anda yüklenmiş aynı yeşil sitedeki gibi :) Bu kartın bu fiyatlara satılmasını ben de doğru bulmuyorum ama ülkemizde maalesef bir türlü düşmek bilmiyor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üzdün kral. Paylaşım tabi ki yapabilirsin ve yapmalısın da ama piyasayı fiyatları azıcık araştırsan ve sinerjiden de asla çöp alınmayacağını bilirsin. şahsi görüşüm tabbii
Evet biliyorum yine, ancak son stok kaldığını görüp belki almak isteyen olur diye paylaşım yapmıştım. İnanın ben de sizin dediğiniz gibi sinerjiden isterse 20kya düşsün satın alım yapmayacağıma yemin ettim.

650w acar mı

Pahalı alınmaz

Arkadaşlar, forumdaşlar, romalılar, eyy insan evladı 32-33K ya Taichi, Nitro+, Red devil, TUF, Aorus, Mercury Magnetic gibi modeller harici İNDİRİM DEĞİL.

Neden anlamıyorsunuz?
Hocam Istediginiz Kadar Anlatin ama bir ise yaramayacak her zaman kendi beynini kullanmayan indirimi yazisini gorunce veya bir yayinci/youtuber vs. paylasinca Buna Indirim Diyen Insanlar Olacak ve sankjji siz hatalisiniz gibi Size laf atacaklar (Tecrube)

Yoneticiler Toplumu bu hale getirmedi Toplum Kendini Bu hale Getirdi

Dün Sapphire rx 9070 aldım.Cs2 2k yüksek de dahil tüm ayarlarda denedim 58 dereceyi geciremedim hot spot 73 tepe noktası.Ayriyeten daha önce kullandığım nitro 7800xt kadar ağır geldi 2 fana rağmen

Geri