🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w 3500-4500 TL

Bütçe sorunum yok hocam ama kaliteli olmasını tercih ederim beyaz olursa daha hoş olur ama geçici olarakta bir şeyler alabilirim. b850 edge ti ve 9700x ile kullanıcağım.

Siyah olursa bu olabilir.

Daha sessiz bir model lakin C1200 daha iyi.

Açıkçası piyasada kaliteli beyaz bir PSU bulmak bayağı zor. Kıtlık var.

Bu var lakin fiyatı aşırı fazla.

850W olarak belki bu olabilir. 1000W'lık halinin incelemesi mevcut. Orada kötü değil. 850W'da benzerdir.

Siyah olursa bu olabilir.

Daha sessiz bir model lakin C1200 daha iyi.

Açıkçası piyasada kaliteli beyaz bir PSU bulmak bayağı zor. Kıtlık var.

Bu var lakin fiyatı aşırı fazla.

850W olarak belki bu olabilir. 1000W'lık halinin incelemesi mevcut. Orada kötü değil. 850W'da benzerdir.
Bunlar açıkçası düşündüğüm sistem için çok fazla. Daha makul bir 750W güç kaynağı öneriniz var mı?

Ben de beyaz sistem topluyorum. Ucuza 9060 XT ve 32gb (16x2) Beyaz Ram çekebildim. 11i bekliyorum. 7500F alacağım, ya da müthiş fırsat olursa 7600X. Güç kaynağında aşırı kafam karıştı. Beyaz modellerde bu kadar daraltabildim seçeneklerimi.
  1. Cooler Master MWE Gold V3 Gen5 850 W Beyaz, 4900 e geliyor Vatan gece indirimi ile. Modüler değil.

2. MSI MAG A850GL PCIE5 WHITE, 5700 e geliyor yine Vatan gece indirimi ile, 20$ da steam kodu var. Modüler
  3. Corsair RM850e Beyaz, 6300 e geliyor. Amazonda başka bir satıcı. 6 Taksit avantajı var. Modüler
  4. Gigabyte Aorus Elite 850 Ice, En ucuz 7600 gibi şuan. İndirim gelmezse düşünmem. Modüler.
İlla beyaz mı alsam onu da bilmiyorum. Modüler olmaması çok dert yaratmaz gibi geliyor ama gözüken kabloların siyah olması ne kadar hoş gözükür bilemedim. Bu sistem için başka beyaz/siyah psu öneriniz varsa fikirlere açığım.

Ben de beyaz sistem topluyorum. Ucuza 9060 XT ve 32gb (16x2) Beyaz Ram çekebildim. 11i bekliyorum. 7500F alacağım, ya da müthiş fırsat olursa 7600X. Güç kaynağında aşırı kafam karıştı. Beyaz modellerde bu kadar daraltabildim seçeneklerimi.
  1. Cooler Master MWE Gold V3 Gen5 850 W Beyaz, 4900 e geliyor Vatan gece indirimi ile. Modüler değil.

2. MSI MAG A850GL PCIE5 WHITE, 5700 e geliyor yine Vatan gece indirimi ile, 20$ da steam kodu var. Modüler
  3. Corsair RM850e Beyaz, 6300 e geliyor. Amazonda başka bir satıcı. 6 Taksit avantajı var. Modüler
  4. Gigabyte Aorus Elite 850 Ice, En ucuz 7600 gibi şuan. İndirim gelmezse düşünmem. Modüler.
İlla beyaz mı alsam onu da bilmiyorum. Modüler olmaması çok dert yaratmaz gibi geliyor ama gözüken kabloların siyah olması ne kadar hoş gözükür bilemedim. Bu sistem için başka beyaz/siyah psu öneriniz varsa fikirlere açığım.
Hepsinin arasından gigabyte ve corsair dışında alınası pek bir model yok. Gigabyte iç bileşen olarak RM850e'den üstündür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar açıkçası düşündüğüm sistem için çok fazla. Daha makul bir 750W güç kaynağı öneriniz var mı?

Hepsinin arasından gigabyte ve corsair dışında alınası pek bir model yok. Gigabyte iç bileşen olarak RM850e'den üstündür.

Teşekkürler, Corsairin indirime girmesini bekleyeceğim. Attığınız model zaten 850W listemde fiyata göre sıralayınca ilk baştaki model. Beyaz denk getirirsem artık corsair, gelmezse raijintek :) Bunlar hakkında bilginiz var mı? Beyaz diye listeye eklemişim ama bilgim yok malesef:(

Gigabyte GP-UD850GM Thermaltake Toughpower GF1 850 Snow Thermaltake Toughpower GT 850 Snow

Teşekkürler, Corsairin indirime girmesini bekleyeceğim. Attığınız model zaten 850W listemde fiyata göre sıralayınca ilk baştaki model. Beyaz denk getirirsem artık corsair, gelmezse raijintek :) Bunlar hakkında bilginiz var mı? Beyaz diye listeye eklemişim ama bilgim yok malesef:(

Gigabyte GP-UD850GM Thermaltake Toughpower GF1 850 Snow Thermaltake Toughpower GT 850 Snow
Corsair'in indirime girmesine gerek yok aslında. Gigabyte bayağı düşmüş. Yalnızca ATX 3.0 ve PCI-e 5.0 dezavantajı var. İç bileşen anlamında RM850e'den üstün.

UD-GM modellerinin performansları iyi değil. GT modelleri iç bileşenlerden bayağı kısılmış modeller.

Bu nasıldır hocam ?

Hocam bahsettiğiniz modele 1000 TL'lik bir zam gelmiş. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? PCIe 5.0 ve ATX 3.0 olmasının bir dezavantajı var mı acaba? 🤔

Son düzenleme:
O fiyata göre berbat Seasonic. Gigabyte beyaz istiyorsanız alınabilir. Bu arada Cratos hala zamlanmamış. 5500TL.

ATX 3.1 le ATX 3.0 arasında tabii ki farklar mevcut. Örneğin 12VHPWR'den 12x6'ya geçildi. Veyahut Hold_UP süresinin azami gereksinimi artık 16ms değil 12ms.

Son düzenleme:
Raijintek Cratos Lite 850w modelini 2700 liraya mal ettim, 7500f - 5070 sisteme oturttum. Tam yükte sessiz sakin çalışıyor ve çoğunlukla fan kapalı oluyor.

3500-4000 civarı 9070xt kaldırabilecek önerisi olan var mı? cratos lite ve cratos dışında.

Geri