Ram anakarttan düştü

Anlattıklarından bakılırsa, kadının araba park etmesi ile senin pc montajı yapman aynı risk kategorisinde... 🫣

Ram nasıl takılır ?
İman gücüyle

Anlattıklarından bakılırsa, kadının araba park etmesi ile senin pc montajı yapman aynı risk kategorisinde... 🫣
İlk seferin azizliği ya ne diyeyim kendimi o seviyede görmüyorum diğer her şey kusursuz 🤣

amazondan almıştım iade ettim aldılar
Valla dürüst olmak gerekirse benzer bir durum da benim başıma geldi şu an kullandığım anakartı ilk oradan sipariş verdim. Anakart geldiği zaman daha diğer parçaların gelmesine zaman vardı ama açık bakmak istedim, her şeye fln bakıyorum gözümü hemen soğutucular çekiyor. İlk ssd yuvasının soğutma plakasını söktüm ve geri taktım (2. Veya 3. Takışımdı) 600 serisinde quick/easy slot fln yok(en azından çoğunda), bu yüzden iki taraftan vida ile montalanıyordu, sağ tarafdaki vidası daha yeterince sıkıldı demeden cat(ses bile yok) elimde kaldı soğutucu, vida soğutucunun diğer tarafında(iç tarafta ssd'nin olduğu taraf, dışardan bile değil, vida ztn bu halka ile düşmeyenlerden/çıkmayanlardan) halkanın hemen altından, ortadan yanlamasına doğru ikiye düz şekilde resmen koptu🤣 öyle fazla sıkma fln da değil dediğim gibi hani biraz boş döner sonra sıkılaşmaya başlar tamam bu kadar dersin... Nope oraya gelmeden gg çözüm aradım bazı videolarda ısıtıyorlar, o vidanın ucundan deliyorlar fln filan. Garanti desen ürün yep yeni ve servise yollayıp -potansiyel çizikler oluşması veya kutunun yok olması, bantanlanması fln ... İade ettim sağ olsunlar kabul etti yine Amazondu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem bu yüzden hemde rahatlık için x870e ye geçeceğim biraz bekliyorum. Anakartı 10 veya 9k ya satıp alacağım ancak bazı şeylerden dolayı x870e kartların x670e lerden kötü olduğunu düşünüyorum. Özellikle gigabyte veya ASUS. Mümkünse yine MSI olacak, bir de sistem çoğunukla beyaz olduğu için X870e Edge Ti olması lazım. Stock yenilenip 15k ys yine düşerse alacağım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,828
Üyeler
190,451
Son üye
Ahmet2626
Geri