LegendaryCrazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 904
Ggevet gg
Ggevet gg
0 aldığım günün akşamı oldu birde neyse ki iade ettim
bi ben düşmemişim hocam bu arada şaka yapıyorum ramin pinlere bir şey olmamışsa sıkıntı yokİlk seferin azizliği ya ne diyeyim kendimi o seviyede görmüyorum diğer her şey kusursuz![]()
Nereden aldınız hocam? Nasıl iade kabul ettiler0 aldığım günün akşamı oldu birde neyse ki iade ettim
amazondan almıştım iade ettim aldılarNereden aldınız hocam? Nasıl iade kabul ettileraçtığımda böyle mi dediniz
![]()
Valla dürüst olmak gerekirse benzer bir durum da benim başıma geldi şu an kullandığım anakartı ilk oradan sipariş verdim. Anakart geldiği zaman daha diğer parçaların gelmesine zaman vardı ama açık bakmak istedim, her şeye fln bakıyorum gözümü hemen soğutucular çekiyor. İlk ssd yuvasının soğutma plakasını söktüm ve geri taktım (2. Veya 3. Takışımdı) 600 serisinde quick/easy slot fln yok(en azından çoğunda), bu yüzden iki taraftan vida ile montalanıyordu, sağ tarafdaki vidası daha yeterince sıkıldı demeden cat(ses bile yok) elimde kaldı soğutucu, vida soğutucunun diğer tarafında(iç tarafta ssd'nin olduğu taraf, dışardan bile değil, vida ztn bu halka ile düşmeyenlerden/çıkmayanlardan) halkanın hemen altından, ortadan yanlamasına doğru ikiye düz şekilde resmen koptuamazondan almıştım iade ettim aldılar
Hayattaki şansBenzer durum