garantiye yollarsın eğer sorun ramlarde değilse anakart da olabilirGskill ram 16 GB ram takılı olan PC sürekli mavi ekran hatası veriyor sorduğum bir kaç kişi bu markanın yapa bildiğini söyledi var mıdır böyle bişey
İkisininde garantiye vereceğim ama daha önce böyle bi sıkıntı yaşayan varmı acabagarantiye yollarsın eğer sorun ramlarde değilse anakart da olabilir
Denemediğim hiç bir şey kalmadı başka bı ddr4 ram takıyorum sıkıntı yok ama bunun taktiğim zaman 2800 MHz olarak görüyor ram 3000 MHz biostan her zaman duzeltmem gerekiyor başka ram takıca öyle bı sikinti yok.xmp kapatıp memtest86 yapar mısın
dediğimi yaptın mı?Denemediğim hiç bir şey kalmadı başka bı ddr4 ram takıyorum sıkıntı yok ama bunun taktiğim zaman 2800 MHz olarak görüyor ram 3000 MHz biostan her zaman duzeltmem gerekiyor başka ram takıca öyle bı sikinti yok.
Yaptım gene olmadı garantiye vericem artıkdediğimi yaptın mı?
dostum bu zaten olmasını sağlayacak bir şey değil. sorunu anlamaya yönelik bir şey. belli ki yapmamışsın ne olduğunu bile bilmiyorsun diye düşünüyorum. neyse senin sistemin sen uğraşmayacaksan yapacak bir şey yokYaptım gene olmadı garantiye vericem artık