msı anakartım var 5600 ramlerim var expo açtıktan sonra bilgisayar açılmadı hata ledleri yandı farklı sokete takıp çalıştırdım daha da ellemedimBios guncelledim ve ram bölümünden Expo ayarını aktif ettim bu şekilde Max hızda çalışması gerekmiyor mu? Ramlerim 6000 MHz.
Bir de precision boost overdrive autodaydı enable olarak değiştirdim. Yanlış bir şey var mı?
Post automatically merged:
..
Başka bir hata yapmış olabilirsin belki. Herkes açık kullanıyor bildiğim kadarıyla.msı anakartım var 5600 ramlerim var expo açtıktan sonra bilgisayar açılmadı hata ledleri yandı farklı sokete takıp çalıştırdım daha da ellemedim
açıkçası bi tarafım yemedi yeni aldığım pc yi bozmak istemedimBaşka bir hata yapmış olabilirsin belki. Herkes açık kullanıyor bildiğim kadarıyla.
O şekilde de tam performans alınmıyor ki. Bilen birinden öğrenip yapmak lazım.açıkçası bi tarafım yemedi yeni aldığım pc yi bozmak istemedim
Bu sorun anakartının o mhz değerini desteklemediğinden kaynaklanıyor fazla mhz girmissin demek ki aslan parçasımsı anakartım var 5600 ramlerim var expo açtıktan sonra bilgisayar açılmadı hata ledleri yandı farklı sokete takıp çalıştırdım daha da ellemedim
Gel öğretim aslan parçasıO şekilde de tam performans alınmıyor ki. Bilen birinden öğrenip yapmak lazım.
Yardımcı olacaksan ol da bu nasıl bir üslup? Fotoğrafı atmışım zaten yanlış bir şey varsa söyleyebilirsin.Bu sorun anakartının o mhz değerini desteklemediğinden kaynaklanıyor fazla mhz girmissin demek ki aslan parçası
Gel öğretim aslan parçası
ne istiyorsun söyle bakam ?
Pardon reis gaza geldimYardımcı olacaksan ol da bu nasıl bir üslup? Fotoğrafı atmışım zaten yanlış bir şey varsa söyleyebilirsin.
Anakart + ram marka model atar mısın ?Bios guncelledim ve ram bölümünden Expo ayarını aktif ettim bu şekilde Max hızda çalışması gerekmiyor mu? Ramlerim 6000 MHz.
Bir de precision boost overdrive autodaydı enable olarak değiştirdim. Yanlış bir şey var mı?
..
MSI MAG B650 tomahawk wifiPardon reis gaza geldim
Anakart + ram marka model atar mısın ?
aslan parçası ben mhz ayarlamadım exp profilinde zaten kayıtlıydı 5600mhz kaydedtip açmaya çalıştığımda hata aldımBu sorun anakartının o mhz değerini desteklemediğinden kaynaklanıyor fazla mhz girmissin demek ki aslan parçası
Gel öğretim aslan parçası
ne istiyorsun söyle bakam ?