RAM SEÇİMİ DESTEK.....

vegeta06

80+
Reaksiyon skoru
25
arkadaşlar merhaba öncelikle düşük bütçeli bir sistem topladım 2.el olarak su an sıfır 8gb 2133 mhz ram lazım(tek) bütçe max 250 tl ramın markası cartu curtu önemli değil sistemi 16gb'a çıkarmak istiyorum bildiğiniz site vs varsa önerir misiniz teşekkürler.

arkadaşlar merhaba öncelikle düşük bütçeli bir sistem topladım 2.el olarak su an sıfır 8gb 2133 mhz ram lazım(tek) bütçe max 250 TL ramın markası cartu curtu önemli değil sistemi 16gb'a çıkarmak istiyorum bildiğiniz site vs varsa önerir misiniz teşekkürler.
cl?

Aynı RAM`den al.

yalnız cartu curtu önemli değil demeniz yanlış mhz değerleri ve cl değerleri uymalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bu bilgileri atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz

yalnız cartu curtu önemli değil demeniz yanlış mhz değerleri ve cl değerleri uymalı

yani bu bilgileri atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
mhz değeri 2133 ama anakart 2400 e kadar destekliyor bir tane buldum (280 tl ye 2400 mhz cl16 yazıyor) corsair benimkiyle aynı marka ama model aynı değil

bendekinin cl değerini nasıl öğrenebilirim

mhz değeri 2133 ama anakart 2400 e kadar destekliyor bir tane buldum (280 TL ye 2400 mhz cl16 yazıyor) corsair benimkiyle aynı marka ama model aynı değil

bendekinin cl değerini nasıl öğrenebilirim
dostum değerleri birbirine uyuyorsa farklı marka da olsa olur ancak değerler uymuyorsa istediğin kadar aynı marka olsun OLMAZ

dostum değerleri birbirine uyuyorsa farklı marka da olsa olur ancak değerler uymuyorsa istediğin kadar aynı marka olsun OLMAZ
bende ki ram 2133 mhz 2400 alsam olmuyor mu birde bendekinin cl değerini nasıl öğrenebilirim dostum

Geri