P PurpleICE 80+ Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 18 Reaksiyon skoru 0 25 Kasım 2024 #1 RAMPAGE ICEBLADE PRO WHITE aldım ve ana kartımB450M-A PRO MAX II argb bağlantılarını nasıl yapıcam ana kart üstünde bağlantı varmı
RAMPAGE ICEBLADE PRO WHITE aldım ve ana kartımB450M-A PRO MAX II argb bağlantılarını nasıl yapıcam ana kart üstünde bağlantı varmı
ConquerorXIV 80+ Gold Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 9,175 Reaksiyon skoru 3,645 25 Kasım 2024 #2 PurpleICE yazmış: RAMPAGE ICEBLADE PRO WHITE aldım ve ana kartımB450M-A PRO MAX II argb bağlantılarını nasıl yapıcam ana kart üstünde bağlantı varmıAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... anakartın argb pinleri yok boş bir anakart ama zaten o kasanın kendi kontrolcüsü yok mu bir bak
PurpleICE yazmış: RAMPAGE ICEBLADE PRO WHITE aldım ve ana kartımB450M-A PRO MAX II argb bağlantılarını nasıl yapıcam ana kart üstünde bağlantı varmıAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... anakartın argb pinleri yok boş bir anakart ama zaten o kasanın kendi kontrolcüsü yok mu bir bak
P PurpleICE 80+ Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 18 Reaksiyon skoru 0 25 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kontrolcüsü var kumandasıda var pinler varsa ona takıcaktım oda yokmuş teşekkürler.