Rampage Zenith 27" OLED Monitör 19999 TL

:D bende 20 senedir var canım benim . Bahsettiğiniz parlaklığı kendi gözünüze göre yorumlamayın insanların monitör alırken ki fikirlerini karıştırmak için söylemeyin . Ve göz sağlığına belli bir parlaklık zararlı. Zaten 30 cm mesafeden bakacağın monitör . Güneş altında oyun oynamayacaksan gayet yeterli monitör. Adamlar o kadar üretmiş yani yeterli olmayacağını bilseler zaten tv üreticisi olarak 250 cd koymazlardı .
Bana göre yetersiz sana göre yeterli? Insanların fikirlerinden sana ne

Panel markasından ziyade modeli önemli hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öğrenci tanıdığı olmayan yok, forumda herkes bir şekilde bulabiliyor. İnternette azıcık araştırma yapan da zaten bu konuya denk gelir, yöntemi çözer.
Ben öğrenci değilim. Öğrenci inidirimiyle ürün alıp kullanmam etik değil.

Soğutma desen yok ama of RGB var ben alırım aga

Bana göre yetersiz sana göre yeterli? Insanların fikirlerinden sana ne
Sana göre yetersizse ben yüksek kullanıyorum genelde ve bana yetmiyor diye yazabilirsin laf olsun diye yorum yapmayın şu foruma . Sizin gibiler yüzünden insanlar faydalanması gerektiği şeyleri de kaçırıyor.

Bu paraya 360hz oled Samsung vardı sanki

bu paraya samsung kalitesi var koskoca dev samsung. heyt be hem de 360hz

Sana göre yetersizse ben yüksek kullanıyorum genelde ve bana yetmiyor diye yazabilirsin laf olsun diye yorum yapmayın şu foruma . Sizin gibiler yüzünden insanlar faydalanması gerektiği şeyleri de kaçırıyor.
seni rampage in marka elçisi ilan ediyorum hocam. monitörü nasıl kullanacağımız ve hangi parlaklık oranında kullanacağımızı da sana soracağız anlaşılan. 250nitin yeterli olduğu da öznel bir ifade. firma koydu diye yeterli mi oluyor yani.

Oled monitör arasında da kötü paneller var. Marka ismi vermiyim ama oled olup srgb oranı 100'ün altında modeller var. O renk gamotlari olede yakışmıyor. Bu sebeple srgb oranı önemli modelin.
Birde kullandığı panel önemli.
LG ve Samsung oled panel üretiyor.
Birde 1-2-3-4 nesil diye oled panel var. Rog gibi markalar panlleri her sene geliştiriyor.
Fiyat olarak rekabetçi ama. Muhtemelen paneli dolar bazında pahalıya alıyorlardır. Qd yazısı göremedim. Bu sebeple LG panel Woled olabilir.

Samsung un sattığı piyasada 16k dan 1 kuruş yukarı satamaz.

Samsung un sattığı piyasada 16k dan 1 kuruş yukarı satamaz.
Samsung öğrenci indirimi adı altında satıyor. Normal fiyatı 24 bin.
Bizde milyonlarca öğrenci olduğu için öğrenci olmayıp kuzeni uzerinden bile alıp suistimal eden var.

Birde Samsung bunu yapar çünkü paneli zaten kendi üretiyor. Maliyetine bile satabilir. Ama rampage gibi paneli dışarıdan alan firmalar bunu yapamaz.

Samsung öğrenci indirimi adı altında satıyor. Normal fiyatı 24 bin.
Bizde milyonlarca öğrenci olduğu için öğrenci olmayıp kuzeni uzerinden bile alıp suistimal eden var.

Birde Samsung bunu yapar çünkü paneli zaten kendi üretiyor. Maliyetine bile satabilir. Ama rampage gibi paneli dışarıdan alan firmalar bunu yapamaz.
o zaman satamaz. Rampage in üst fiyattan satması onu etkiler. Bugün 20k ya kimse almaz akrabasından yararlanır. He öğrenci indiriimi ile 16k ya felan satarsa alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,123
Üyeler
174,313
Son üye
Netehh
Geri