Raven Coin Kazım Gücüm Az

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar arkadaşlar. Asus Rog Strix 2060 OC modelli ekran kartımla raven coin kazıyorum lakin kazım gücüm inanılmaz derecede az. Overclocktan anlamıyorum arkadaşımın yardımıyla birkaç ayar yaptık ama yine de aynı. Yardımcı olabilecek var mı pek bir kazanç beklemiyorum bu işten sadece hevesimi almak istiyorum. Bu arada T-Rex Havuzunu kullanıyorum.
resim_2021-03-24_030235.png
124124.png

6 MH/s civarı kazıyorsunuz anladığım kadarıyla.
@kaanthe111'de RTX 2060 ile RVN kazıyordu, o 15-20 MH/s civarı kazıyordu galiba.
Uygulamayı kapatıp tekrar açın.
Olmazsa MSI Afterburner indirin, -40 power limit, +500 memory clock verip ayarları kaydedip tekrardan kazım hızına bakın.(GPU Tweak II arayüzünü bilmiyorum)

@kaanthe111'de RTX 2060 ile RVN kazıyordu, o 15-20 MH/s civarı kazıyordu galiba.
Olmazsa MSI Afterburner indirin, -40 power limit, +500 memory clock verip ayarları kaydedip tekrardan kazım hızına bakın.(GPU Tweak II arayüzünü bilmiyorum)
Öncelikle gecenin bu saatinde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Evet yaklaşık 6MH/s civarında
30 dakikalık periyodlarla sistemi yeniden başlatıyorum ama düzelmiyor maalesef. Şimdi MSI Afterburner programını kurdum +500 memory clock verdim lakin -40 power limit ayarını veremedim onu nasıl yapacağım acaba?
123124.png

Öncelikle gecenin bu saatinde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Evet yaklaşık 6MH/s civarında
30 dakikalık periyodlarla sistemi yeniden başlatıyorum ama düzelmiyor maalesef. Şimdi MSI Afterburner programını kurdum +500 memory clock verdim lakin -40 power limit ayarını veremedim onu nasıl yapacağım acaba?
Alıntıyı görüntüle

Power limit 100 olunca %0 olmuş oluyor.
65 yapmanız -35 oluyor.
Ayarları kaydetme tuşuna basıp tekrar bakabilirsiniz.
Yine 6 MH/s kazarsa başka bir driver sürüme geçmek çözüm olabilir.

Power limit 100 olunca %0 olmuş oluyor.
65 yapmanız -35 oluyor.
Ayarları kaydetme tuşuna basıp tekrar bakabilirsiniz.
Yine 6 MH/s kazarsa başka bir driver sürüme geçmek çözüm olabilir.
Söylediğiniz ayarları yaptıktan sonra bilgisayarda siyah ekran hatası aldım kapatıp açınca düzeldi.

Söylediğiniz ayarları yaptıktan sonra bilgisayarda siyah ekran hatası aldım kapatıp açınca düzeldi.

Çünkü yanlış ayarı arttırmışsınız. Benim de gözümden kaçmış.
Power limit kısıp core clock arttırmaya çalışınca hâliyle siyah ekrana düşmüşsünüz.
Power limit'i 65 yapıp, memory clock'u +500 arttırın, core clock'u da -100 yapın.

Çünkü yanlış ayarı arttırmışsınız. Benim de gözümden kaçmış.
Power limit kısıp core clock arttırmaya çalışınca hâliyle siyah ekrana düşmüşsünüz.
Power limit'i 65 yapıp, memory clock'u +500 arttırın, core clock'u da -100 yapın.
Ahaha çok özür dilerim. Dediğim gibi hiç anlamıyorum bu işlerden, ayarları yaptım programı tekrar başlattım. Şuan ki durum bu.
1616546642282.png

Ekler

• 1616546519442.png
    1616546519442.png
    169 KB · Hit: 145
yok rtx 2060 an oc ile 21 mhs kazım yapıyor bu arada hocam sorunu çözdüm

Geri