- Reaksiyon skoru
- 6
Arkadaslar bu kulaklik 4-8k arasinda bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz daha iyi alternarifleri var midir kullananlar deneyimini paylasirsa cok mutlu olurum
valla güzel kulaklık hocamArkadaslar bu kulaklik 4-8k arasinda bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz daha iyi alternarifleri var midir kullananlar deneyimini paylasirsa cok mutlu olurum
Alternatif var mi abi senin onerebilecegin daha cok %50 gundelikte okulda disarda fln %50 de oyun oynarken fln kullanmalik bi sey ariyorumben kullandım hocam tavsiye etmiyorum barracudalarda kronik kırılma problemleri çok var bakarsanız reditte falan dolu
valla normalde dışarda kullanmalık falan rahat kulaklıktı barracuda kroniği olmasa dışarda kullanmayacak olsan cloud 3 önerirdim razerdan geçince oyunlarda çok net fark yaratıyor ama şimdi ne alabilirsin bilmiyorumAlternatif var mi abi senin onerebilecegin daha cok %50 gundelikte okulda disarda fln %50 de oyun oynarken fln kullanmalik bi sey ariyorum
Hocam sen bilgili bir abiye benziyon sence barracuda x mi V2 hyperspeed miben kullandım hocam tavsiye etmiyorum barracudalarda kronik kırılma problemleri çok var bakarsanız reditte falan dolu