- En İyi Cevap
- 15
- Reaksiyon skoru
- 70,361
Aaa evet yenisiymiş yanlış görmüşüm pardon, o zaman bedava bu fiyat çökün.
Dolby bendede var satın almıştım app iben nerdeyse 3 sene olacak 2021 modeli kullanıyorum çok iyi ürün tavsiye ederim bende yenilerim belki
Bu da benim ayarlarım tavsiye ederim alanlara
güle güle kullanın hayırlı olsun@thepublicman teşekkürler paylaşım için.
Açıkçası kör alış yaptım. Ürünü görünce akakçeye baktım ciddi bir indirim olduğunu fark edince sipariş verdin. Genel olarak yorumun nedir?Kulaklığı kullanıyorum geçen yıl 2500e almıştım
Bu kulaklığı 250 gram yapmaları ayrı bir başarı razer bu konuda iyiMüzik için frekans grafiği çok iyi görünüyor. Oyun için bilemem ama üzmeyeceğini düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca mikrofonu baya başarılı aşağıdaki linkte demosu mevcut.
![]()
Razer Barracuda X (2022) review
The 2022 Razer Barracuda X improves on the 2021 model with stellar battery life and added Bluetooth connectivity.www.soundguys.com
Oyuncu kulaklıkları o konuda çok iyi olmuyor. Ama üzeceğini sanmam bu fiyata her türlü akar.Müzik için frekans grafiği çok iyi görünüyor. Oyun için bilemem ama üzmeyeceğini düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca mikrofonu baya başarılı aşağıdaki linkte demosu mevcut.
![]()
Razer Barracuda X (2022) review
The 2022 Razer Barracuda X improves on the 2021 model with stellar battery life and added Bluetooth connectivity.www.soundguys.com
Ben tam bu kafadayım, cloud 2 wirelessi 2022 aralıktan beri kullandım onu da indirimle almıştım geçen ay sattım buna geçeceğim büyük ihtimalle.Bende çektim 1 tane eski modeli satarım artık bi 3 yılda bunla inş