Sana yemin ederim aynı mouse arasında kalmıştım ve aynı sebepten ötürü bunu aldımEline sağlık.
Omen reactor yerine sanırsam bunu alacağım. Çünkü kablolardan çok çektim
Önce kulaklığı halletmem gerekiyor. Parayı tekrar toparladığım gibi razer basilisk x alacağım. Öneri için teşekkürler.Sana yemin ederim aynı mouse arasında kalmıştım ve aynı sebepten ötürü bunu aldım
Omen reactor iyi hoş mouse ama kablolar ile zor haraket ediyormuş ve artık kablolu mousedan bıktım. İyiki bunu almışım diyorum
Sana da bunu tavsiye ederim
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsunÖnce kulaklığı halletmem gerekiyor. Parayı tekrar toparladığım gibi razer basilisk x alacağım. Öneri için teşekkürler.
Hayırlı olsun, pil zaten alacağım. 1 Pil 1 ayda biter diye düşünüyorum. Evde de zaten pil var. Bu arada merak ettim arkadaki laptop Asus Tuf Fa506 mıYanına bir de Duracell Cef 14 al bence (şarj edilebilir 4 pille beraber 100₺ civarı)
Ben de Corsair Katar Pro Wireless aldım çok memnunum.
PMW 3325 sensörü var kablolu mouse gibi gecikme hiç yok.
Alıntıyı görüntüle
Evet Asus TUF FA506 (ondan da çok memnunum)Hayırlı olsun, pil zaten alacağım. 1 Pil 1 ayda biter diye düşünüyorum. Evde de zaten pil var. Bu arada merak ettim arkadaki laptop Asus Tuf Fa506 mı
Aslında çevreyi koruma olarak iyi olur ve bence sürekli pile para harcanmamış olur. Sürekli aynı pili şarj edebiliyor muyuz?Evet Asus TUF FA506 (ondan da çok memnunum)
Bu dediğim pil değil pil şarj aleti, yanında da 2 büyük 2 küçük pil hediyesiyle geliyor.
Sürekli çöpe pil atıp doğayı kirletmemek adına aldım
Razer Basilisk X şarj edilebiliyor mu? Ben edilemiyor diye biliyordum o zaman tamamNasıl yani mouse'u şarj edeceğim, birde üstüne pil mi şarj edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında çevreyi koruma olarak iyi olur ve bence sürekli pile para harcanmamış olur. Sürekli aynı pili şarj edebiliyor muyuz?
Benim kafa gitti kusura bakma edilmiyor tabii ki, benim sorum şu, eğer pil için şarj cihazı alırsak 1 tane pili sürekli şarj edebilir miyim? Böyle şarj ede ede pilin ömrü kısalmaz değil mi?Razer Basilisk X şarj edilebiliyor mu? Ben edilemiyor diye biliyordum o zaman tamam
Kendisinde bleuthooth özelliği var, hiçbir şey bağlamıyorumBilgisayarın kendisinde bluetooth özelliği var mı yoksa ekstra bir aparat dahilinde mi kullanıyorsun?