İnceleme Razer Basilisk X HyperSpeed Mouse İnceleme❗❕

Eline sağlık.

Eline sağlık.
Omen reactor yerine sanırsam bunu alacağım. Çünkü kablolardan çok çektim :(
Sana yemin ederim aynı mouse arasında kalmıştım ve aynı sebepten ötürü bunu aldım :D
Omen reactor iyi hoş mouse ama kablolar ile zor haraket ediyormuş ve artık kablolu mousedan bıktım. İyiki bunu almışım diyorum 🤠
Sana da bunu tavsiye ederim (y)

Sana yemin ederim aynı mouse arasında kalmıştım ve aynı sebepten ötürü bunu aldım :D
Omen reactor iyi hoş mouse ama kablolar ile zor haraket ediyormuş ve artık kablolu mousedan bıktım. İyiki bunu almışım diyorum 🤠
Sana da bunu tavsiye ederim (y)
Önce kulaklığı halletmem gerekiyor. Parayı tekrar toparladığım gibi razer basilisk x alacağım. Öneri için teşekkürler.

Yanına bir de Duracell Cef 14 al bence (şarj edilebilir 4 pille beraber 100₺ civarı)

Ben de Corsair Katar Pro Wireless aldım çok memnunum.

PMW 3325 sensörü var kablolu mouse gibi gecikme hiç yok.

MVIMG_20210602_201941.jpg

Yanına bir de Duracell Cef 14 al bence (şarj edilebilir 4 pille beraber 100₺ civarı)

Ben de Corsair Katar Pro Wireless aldım çok memnunum.

PMW 3325 sensörü var kablolu mouse gibi gecikme hiç yok.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun, pil zaten alacağım. 1 Pil 1 ayda biter diye düşünüyorum. Evde de zaten pil var. Bu arada merak ettim arkadaki laptop Asus Tuf Fa506 mı:D

Hayırlı olsun, pil zaten alacağım. 1 Pil 1 ayda biter diye düşünüyorum. Evde de zaten pil var. Bu arada merak ettim arkadaki laptop Asus Tuf Fa506 mı:D
Evet Asus TUF FA506 (ondan da çok memnunum)

Bu dediğim pil değil pil şarj aleti, yanında da 2 büyük 2 küçük pil hediyesiyle geliyor.

Sürekli çöpe pil atıp doğayı kirletmemek adına aldım 😄

Evet Asus TUF FA506 (ondan da çok memnunum)

Bu dediğim pil değil pil şarj aleti, yanında da 2 büyük 2 küçük pil hediyesiyle geliyor.

Sürekli çöpe pil atıp doğayı kirletmemek adına aldım 😄
Aslında çevreyi koruma olarak iyi olur ve bence sürekli pile para harcanmamış olur. Sürekli aynı pili şarj edebiliyor muyuz?

Son düzenleme:
Nasıl yani mouse'u şarj edeceğim, birde üstüne pil mi şarj edeceğim :D😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında çevreyi koruma olarak iyi olur ve bence sürekli pile para harcanmamış olur. Sürekli aynı pili şarj edebiliyor muyuz?
Razer Basilisk X şarj edilebiliyor mu? Ben edilemiyor diye biliyordum o zaman tamam 😄

Razer Basilisk X şarj edilebiliyor mu? Ben edilemiyor diye biliyordum o zaman tamam 😄
Benim kafa gitti kusura bakma edilmiyor tabii ki, benim sorum şu, eğer pil için şarj cihazı alırsak 1 tane pili sürekli şarj edebilir miyim? Böyle şarj ede ede pilin ömrü kısalmaz değil mi?

Bilgisayarın kendisinde bluetooth özelliği var mı yoksa ekstra bir aparat dahilinde mi kullanıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,114
Üyeler
183,382
Son üye
Azamat Neovedimov
Geri