🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Hiçbiri alınamıyordu sadece roblox olan kulaklık stoktaktaydı onu da alabildim ama 1-2dk da bitti olda belki de daha kısa sürdü ya da stok çok ama çok azdı
mediamarkt iptal edecek büyük ihtimalle klavyeleri alabilen yok gördüğüm kadarıyla
Hayırlısı olsun. Vatan'da da razerlerde indirim olduğu için bana iptal olacak gibi gelmiyor. Kulaklık 5dk da bitmiş olamaz. 1 saat önce paylaşılmış ben 15 dk önce felan gördüğümde stok vardı.

Hayırlısı olsun. Vatan'da da razerlerde indirim olduğu için bana iptal olacak gibi gelmiyor.
Vatandaki indirimler makul aşırı indirim sadece chun li edition anormalin üstündeydi mediamarkt sözde chun li olanı 1000 tl ye satmış ama o fiyata bozuk olsa bile satmaz yine siteyi bozmuşlardır ben paylaşılır paylaşılmaz girdim alınmıyordu çoğu roblox kulaklık net bir şekilde alınıyordu
sepete atsan dahi alamıyordun diğerlerini

PC Kolik de de indirimli fiyatlar, buradan alabilirsiniz

razer wolverine v2 chroma'yı sipariş ettim de iptal etsem mi diye düşünmüyor değilim. Kablosuz değil sonuçta bilemedim

Bende karar veremedim xbox 9.nesil ile aynı fiyat kablo ergonomik açıdan işleri bozar mı diye
bende normal 9. nesil gamepad'de var ama oynadığım oyunlarda trigger'ların normal tuş olma ihtiyacı yaşıyorum. Ondan dolayı almak istedim de en kötü iade ederim kablo çok canımı sıkarsa

Xbox gamepad kullanmış bir insan başka gamepad kullanmaz bence ben öyleyim o rahatlığı bambaşka hocam ve tepki süresi çok iyi dualsense falan benim gözümde çöp razer ürünlerini çok severim ama o fiyata onu alacağına hit olmuş bir gamepad al o da xbox satsan rahat satarsın parça arasan rahat bulursun
Anlıyorum hocam sizde haklısınız.
Ben yedek olarak bakıyorum.
Hani elimdeki Xbox Gamepad bozulursa ya da daha iyisi varsa onu kullanayım diye bakmıştım buna.
Peki Easysmx X15 hakkındaki ne düşünüyorsunuz?

Razer v2 pro mu cloud 3 wireless mi?

Yok hocam da ben anlamıyorum al sat yapanlara bu ön yargı neden?
Kendilerini fazla akıllı sanmaları. Al satçıların, pandemi dönemin de el altından bayiden sıfır araç çıkarıp, ikinci elde liste fiyatından pahalı satanlardan bir farkı yok.

Geri