❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

arkadaşlar scyrox v6 satın aldım kargo sürecinde üstüne 1.5k koyup almak mantıklı olur mu ?
Mantıklı scyrox V8 var ona rağmen hem viper V3 hemde deathhedder V3 pro aldım dostum valorant radiant top 1 CS2 global top 1 ve dünya şampiyonu Olcan alınca 😅😁🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

viper v3 pro dav3 pro dan daha iyi hocam bilginiz olsun birini iade edecekseniz eğer
Hocam valla niye bilmiyorum ama 2 üründe alasim geldi aldım deathhedder V3 pro daha mı kötü viper V3 pro dan ona göre iade edeyim

va

valorant oynamıyorum hocam war thunder rdr2 falan oynuyorum ben
Valla sarar arkadaşlarım la zamanında az mı oynardım hepsini şimdi işten vakit bulamıyoruz fakat ağırlığı valo CS2 ama en ağırı valo verdim amaç sadece oynamak ets2 birde bu aralar çok oynuyorum

Mouse işini cidden bilen ve artık çok mouse denemekten hassasiyete sahip kişiler farkedicektir 3-4 ay kullanımdan sonra clickler mushy oluyor VV3 Pro'da. Bir de fare cidden büyük FPS tryhard oynuyorsan küçük el ile zor iş

Mantıklı scyrox V8 var ona rağmen hem viper V3 hemde deathhedder V3 pro aldım dostum valorant radiant top 1 CS2 global top 1 ve dünya şampiyonu Olcan alınca 😅😁🤣🤣

Hocam valla niye bilmiyorum ama 2 üründe alasim geldi aldım deathhedder V3 pro daha mı kötü viper V3 pro dan ona göre iade edeyim
da v3 pro ya kötü diyemem ama viper v3 pro ile kıyaslarsak düşük kalıyor viper v3 pro nun gecikmesi ve sensörü daha iyi ve daha yeni bir model rtings sitesinde ikisininde incelemesi var internete best gaming mouse list rtings yazarsanız sayfaya girer girmez viper v3 pro çıkıyor en tepede

Mouse işini cidden bilen ve artık çok mouse denemekten hassasiyete sahip kişiler farkedicektir 3-4 ay kullanımdan sonra clickler mushy oluyor VV3 Pro'da. Bir de fare cidden büyük FPS tryhard oynuyorsan küçük el ile zor iş
Ben 5 ayı aşkın süredir kullanıyorum umarım bu sorunu ileride yaşamam şu ana kadar taş gibi

aga 6 bin gozukuyo yardim eder misiniz
Ödeme kısmına ilerle orada 4.500'e düşüyor

Bu arada hesabımda 125 TL ekstra kupon varmış gözümden kaçmış. Şimdi iptal edersem ücret iade edilene kadar indirim felan biter hiç risk almaya gerek yok :D

Arkadaşlar konuyu açmamdan sonra çoğu kişinin faydalandığını gördüm. Dokunabildiğim herkese faydam olduysa ne mutlu bana :)

Arkadaşlar konuyu açmamdan sonra çoğu kişinin faydalandığını gördüm. Dokunabildiğim herkese faydam olduysa ne mutlu bana :)
Paramı geri ver!
1000009460.webp

anladık kardeş 1400e aldın ya
Muhtemelen hediye bakiyesine para atmış arkadaş öyle almış iade etmiştir bir ürünü hediye olarak iadeyi almıştır o şekilde gelmiştir yoksa amazon o kadarda Malı ölüye vermez

Hocam deathadder V3 pro iade etsem mı dediğiniz gibi viper V3 pro hem daha yeni hemde teknik donanım olarak daha iyi gramaj olarakta daha hafif oluyor hafif olması da çok tatlı elde pamuk gibi gezer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri