❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

PSU alırken neden ucuz Bronze sertifikalı almadın veya MLD SSD almadın?
Dünyanın en boş argümanı. Kötü PSU saatli bomba gibidir, bozulurken yanında diğer bileşenleri de götürebilir. Kötü SSD de yine sistemin içine eder, verilerini kaybedersin.

Ee mouse ne yapıyor tam olarak?

Dünyanın en boş argümanı. Kötü PSU saatli bomba gibidir, bozulurken yanında diğer bileşenleri de götürebilir. Kötü SSD de yine sistemin içine eder, verilerini kaybedersin.

Ee mouse ne yapıyor tam olarak?
Bileşen alırken marka için fazla para vermek :giggle:
Ekipmana fazla para vermek :sick:

Bileşen alırken marka için fazla para vermek :giggle:
Ekipmana fazla para vermek :sick:
Abicim Allah beyin vermiş üstelik kullanmak ücretsiz beleş yani neden kullanmamak için diretiyorsun?

Bronze PSU ile Gold PSU aynı şey mi? sağlamlık, uzun ömür, güvenilirlik, kalite her anlamda fark var. Aynı şey kaliteli SSD ve kalitesiz SSD için de geçerli.

Şunu anlayamayıp markaya para vermek diyebiliyorsan acilen ekmeği, makarnayı kesip protein ağırlıklı beslenmen gerek.

Çıktığından beri en ucuz gördüğü fiyat sanırım hyperpolling kutu içerisinde var sanırım incelemelerini bakmak lazım sağlamlık açısından çok güzel

4500 TL bu fareye değer çünkü Amazon / Bilkom garantili. Wraith kötü demiyorum ama 1 yıl sonra Wraith'in bozulan farenizi onarmak yerine sıfır ilke değiştirme ihtimali bence düşük. Bu arada fare cidden büyük eli küçükler direk iade etsin.
Bilkom değil direk amazon garantili. Bilkom sony tarafında beğensemde razer tarafında iyi değiller bence. Amazon garantili olması beni en çok cezbeden yanı oldu çünki 2 sene içerisinde en ufak bir problem olsa dahi mağdur olmayacağımı biliyorum. Aynı şekilde 30 gün içinde iade edebilme olayı da çok önemli.

Bronze PSU ile Gold PSU aynı şey mi? sağlamlık, uzun ömür, güvenilirlik, kalite her anlamda fark var. Aynı şey kaliteli SSD ve kalitesiz SSD için de geçerli.
Bu cümleyi kurup hala aksini idda etmek için kendinle çelişmek lazım, o halde 2-5 bin TL bandındaki tüm mouselar aynı sensör, kaplama ve switchlere sahip hepsi aynı ömürlü? Optik Switchlerin çift tıklama sorununu ortadan kaldırması gereksiz gidelim ucuz fare alalım sürekli çift tıklama ve scroll sorunlarıyla uğraşalım; her 20-30 saatte bir sarja takalım. Sen makarnayı ekmek arası yiyorsun sanırım.

Farenin işlevi senin için sadece sol tık olabilir fakat 80-90 gram ve 50-60 gram fareyi birer gün kullan bileğinin rahatlaması bile yeter. Ayrıca 100 saat batarya ömrü var. Onu da geçtim 4500 TL çok ise senin kullandığın fare nedir?

Son düzenleme:
Bilkom değil direk amazon garantili. Bilkom sony tarafında beğensemde razer tarafında iyi değiller bence. Amazon garantili olması beni en çok cezbeden yanı oldu çünki 2 sene içerisinde en ufak bir problem olsa dahi mağdur olmayacağımı biliyorum. Aynı şekilde 30 gün içinde iade edebilme olayı da çok önemli.
Bilkom garantili olması daha iyi, amazon garantisi olduğu durumda servise gönderin diyor servis amazon garantisinden dolayı kabul etmiyor. Sonra amazonla bi şekilde anlaşıp para iadesi alabiliyorsunuz (yaşandı). Bilkom bu arada trdeki en iyi garanti servisi olabilir. 5-6kere işim oldu hepsinde 5gün içerisinde sorunum çözüldü (değişim vs)

Bilkom garantili olması daha iyi, amazon garantisi olduğu durumda servise gönderin diyor servis amazon garantisinden dolayı kabul etmiyor. Sonra amazonla bi şekilde anlaşıp para iadesi alabiliyorsunuz (yaşandı). Bilkom bu arada trdeki en iyi garanti servisi olabilir. 5-6kere işim oldu hepsinde 5gün içerisinde sorunum çözüldü (değişim vs)
Amazon garantisinde sorun olduğunda amazona göndermiyormuyuz ürünü? Bilkom'un sony için sağladığı teknik servis hizmeti muazzam ama razer için aynı özveriyi gösterdiklerini düşünmüyorum. Arkadaşımın da v2 prosu bozulmuştu hem 1 ay bekledi hem de muadili olmayan düşük bir modelle değişim yaptılar.

Amazon garantisinde sorun olduğunda amazona göndermiyormuyuz ürünü? Bilkom'un sony için sağladığı teknik servis hizmeti muazzam ama razer için aynı özveriyi gösterdiklerini düşünmüyorum. Arkadaşımın da v2 prosu bozulmuştu hem 1 ay bekledi hem de muadili olmayan düşük bir modelle değişim yaptılar.
Hayır. Amazon 30 gün geçer geçmez direkt servise gönderin şeklinde bilgi veriyor. Oradan alacağınız rapor doğrultusunda işlem yapıyor.

ben şeyi anlamadım aga ürün desteği almak için girince razerın sitesine yönlendiriyor mesela amazon sanırım bozulunca para iadesi yapıyor ama değişim falan yapmıyor sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri