Çözüldü✓ Razer viper v3 pro vs Logitech Superlight 2

Hangisi alınır ?

• Oy kullanan toplam üye
    22
  • Anket kapatıldı .
aktif bir superlight 2 kullanıcısıyım. aynı soru benim de günlerce aklımı kurcalamıştı ama tercihimi gpx2ten yana kullandım. razer'in sensörlerinde takılma kronik sorun olarak çoğu kullanıcı tarafından yaşanıyor. sürekli olan bir olay değil fakat nadir de olsa bu durumun yaşanması olumsuz yönde bir izlenim bırakıyor. ben superlight 2 tavsiye ederim. ghub ve sensörler stabil. batarya durumu iyi. şarj uzun süre dayanıyor

aktif bir superlight 2 kullanıcısıyım. aynı soru benim de günlerce aklımı kurcalamıştı ama tercihimi gpx2ten yana kullandım. razer'in sensörlerinde takılma kronik sorun olarak çoğu kullanıcı tarafından yaşanıyor. sürekli olan bir olay değil fakat nadir de olsa bu durumun yaşanması olumsuz yönde bir izlenim bırakıyor. ben superlight 2 tavsiye ederim. ghub ve sensörler stabil. batarya durumu iyi. şarj uzun süre dayanıyor
İki tane superlight mousem var hocam beyaz olan logitech x superlight pembe olan logitech x superlight 2 mouselerim var bir tane daha siyah logitech x superlight 2 almayı planlıyorum masa siyah+beyaz kombini yapmak için.
Fakat razer vv3 pro aklımı kurcalıyor :D

Bu çok sıkıntı durum değil mi hocam bir şey olduğunda filan ? Diyelim ki kablosunu kaybettim veya kırıldı veya optiği hasar aldı garantisiyle tamire yollamak istesem TR'ye destek vermedikleri için sıkıntı olabilir diye geliyor bana bu yüzden razerden şüphe ediyorum nedense.
Logitech adamlar mesela her yerde desteği var.
Biraz sıkıntı türkiye garantisiyle muhattap olursun o da uğraştırıyor bazen.Ama global olarak logitech her türlü destek veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama amazondan alırsan razerı sorun yaşamazsın bence razer al

Logitech Superlight 2 markasından ve teknolojisinden vazgeçemedim arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim siyah olanından sipariş verdim.

İkisini de kullandım, güncel superlight 2 kullanıyorum. Viper v3 proyu click ve scroll olarak daha çok sevsem de dav3 proda olduğu gibi viper v3 proda da teker yanlış dönme sorunu yaşadım. İki ürün de kusursuz ise çok iyi. Gpx2de de belirli bir kullanım sonrası orta tekerde rattle oluyor, ses seni rahatsız etmiyorsa performansa bi etkisi yok. Şarj konusunda gpx2 çok çok daha iyi ne zaman şarj ettiğini unutuyorsun o derece. İki ürün de üzmez ucuz olanı çek.

O fiyata Lamzu Maya X varken tercih etmezdim.
Aynı şekilde 10k bütçem vardı finalmouse falan alabilirdim. Ama en iyi e spor mouselerindeb lamzu maya x aldım. Skatezleri harbili çok iyi. Flick atarken çok daha rahat atıyorum hafif olduğu için. Gpx 2 yerine aldığım için memnunum, sarjı bana 2 gün anca gidiyor 4k hz de performans modunda. Ama 7-8 saat rank kasıyorum. Dün ve bugün totalde 23 maç atmışım valoda mouse napsın

merhabalar marka takıntınız yoksa size aynı bütçede pwnage stormbraker önerebilirim wraithde satılıyor renk seçeneği de çok fazla bir göz atın isterseniz

Aynı şekilde 10k bütçem vardı finalmouse falan alabilirdim. Ama en iyi e spor mouselerindeb lamzu maya x aldım. Skatezleri harbili çok iyi. Flick atarken çok daha rahat atıyorum hafif olduğu için. Gpx 2 yerine aldığım için memnunum, sarjı bana 2 gün anca gidiyor 4k hz de performans modunda. Ama 7-8 saat rank kasıyorum. Dün ve bugün totalde 23 maç atmışım valoda mouse napsın
Sana söylediğim bir çok deneyimi yaşamışsın, memnun kalmana sevindim. Ama mouse'un güncellemelerini yap, eski sürümde sensör atlama sorunu vardı. Ama şarj konusunda eleştirilecek bir ürün.

Sana söylediğim bir çok deneyimi yaşamışsın, memnun kalmana sevindim. Ama mouse'un güncellemelerini yap, eski sürümde sensör atlama sorunu vardı. Ama şarj konusunda eleştirilecek bir ürün.
Vallaha ben bir güncelleme yapmadım lamzu aorora uygulamasında firmware update mevcut, onumu yapayım. Sarj konusunda günde 3-4 saat kullanan biri 1khz ise birde rahat 5 gün götürür. Ben 6-7 saat oynamama rağmen 2 gün götürdü 4000hz de. Bugün öğlen 79 di sarjı 12-5 ve 21-01 saatleri arasında kullandım totalde 9 saat falan hala sarj uyarısı vermedi benim için yeterli geldi acıkcası

Vallaha ben bir güncelleme yapmadım lamzu aorora uygulamasında firmware update mevcut, onumu yapayım. Sarj konusunda günde 3-4 saat kullanan biri 1khz ise birde rahat 5 gün götürür. Ben 6-7 saat oynamama rağmen 2 gün götürdü 4000hz de. Bugün öğlen 79 di sarjı 12-5 ve 21-01 saatleri arasında kullandım totalde 9 saat falan hala sarj uyarısı vermedi benim için yeterli geldi acıkcası
Sana yetmiş olabilir ama aynı fiyatta daha iyi bataryalı modeller mevcut tabi. Kullanıcı tercihinde olması gereken bir durum. Evet güncellemerini yapın. Şarj süresi için 2K kullanırsan daha iyi olur. 4k ile arasındaki farkı anlamazsın.

Sana yetmiş olabilir ama aynı fiyatta daha iyi bataryalı modeller mevcut tabi. Kullanıcı tercihinde olması gereken bir durum. Evet güncellemerini yapın. Şarj süresi için 2K kullanırsan daha iyi olur. 4k ile arasındaki farkı anlamazsın.
Tamamdır sağol katılıyorum ama gpx2 almaya hiç gerek yok gercekten, ve daha hafif bu mouse + tasarımı daha iyi özellikle aimlabs version

Tamamdır sağol katılıyorum ama gpx2 almaya hiç gerek yok gercekten, ve daha hafif bu mouse + tasarımı daha iyi özellikle aimlabs version
O mouse'nin kamburu çok farklı ele çok iyi oturuyor. Relaxed Claw ve Palm tutuş için harika hissettiriyor. Kaplaması zaten başka seviyede. Eğer ben de atlantisi eskitirsem çekerim bir tane.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,012
Üyeler
183,369
Son üye
adolfhtler
Geri