knk bende 10-15 saniyede açılıyor ssd'imde dandik sizde sorun olmasınrockstar konu olunca gta5 e yıllarca giriş kısmını hızlandırmayı getirmediler
knk bende 10-15 saniyede açılıyor ssd'imde dandik sizde sorun olmasınrockstar konu olunca gta5 e yıllarca giriş kısmını hızlandırmayı getirmediler
Hero sistemi aldıktan sonra bunu duymak iyi geldirdr2 son güncelleme ile fsr 2.0 desteğini getirdi dlss karşılaştırma videosu gelirmi ayrıca nvdia reflex özelliğide geldi
130-140fps sabit aldığım oyunda bi helikoptere biniyorum aman bide hava yağmurluysa 70-80'e düşüyor artık yağmurlu havalarda monitörü 60hz'e sabitlemeye başladım bencede gelmeli bu aradaFSR gta 5'e de gelmeli online gereksiz kasıyor
Hikaye modunda low'da 60 alıyorum diye sevindim online girdim 800x600 Low'da 30fps130-140fps sabit aldığım oyunda bi helikoptere biniyorum aman bide hava yağmurluysa 70-80'e düşüyor artık yağmurlu havalarda monitörü 60hz'e sabitlemeye başladım bencede gelmeli bu arada
Kullandınmı yoksa çamurmu atıyorsun ?Çamur 2.0
Kafan -2.0Çamur 2.0
Dlss gibi fps yükseltmek için mi yapılan bir şey? Ve hangi kartlar destekliyor mobil kartlar destekliyor murdr2 son güncelleme ile fsr 2.0 desteğini getirdi dlss karşılaştırma videosu gelirmi ayrıca nvdia reflex özelliğide geldi
Kullandım, hiç beğenmedim. Dlss varken dönüp bakmam, daha çok gelişmesi gerek. DLSS fps artırmanın yanı sıra kaliteyi de artırıyor. O yüzden arada dağlar kadar fark olduğunu dlss kullanmdan anlayamazsınız.Kullandınmı yoksa çamurmu atıyorsun ?
Kullandım bir fark görmedim. Dlss açınca da kötüleşiyor.Kullandım, hiç beğenmedim. Dlss varken dönüp bakmam, daha çok gelişmesi gerek. DLSS fps artırmanın yanı sıra kaliteyi de artırıyor. O yüzden arada dağlar kadar fark olduğunu dlss kullanmdan anlayamazsınız.