RDR 2 FSR 2.0 Desteği geldi

FSR gta 5'e de gelmeli online gereksiz kasıyor
130-140fps sabit aldığım oyunda bi helikoptere biniyorum aman bide hava yağmurluysa 70-80'e düşüyor artık yağmurlu havalarda monitörü 60hz'e sabitlemeye başladım 🤣 bencede gelmeli bu arada

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ne zaman geldi

130-140fps sabit aldığım oyunda bi helikoptere biniyorum aman bide hava yağmurluysa 70-80'e düşüyor artık yağmurlu havalarda monitörü 60hz'e sabitlemeye başladım 🤣 bencede gelmeli bu arada
Hikaye modunda low'da 60 alıyorum diye sevindim online girdim 800x600 Low'da 30fps

Fsr getiriceklerine online a bişey getirsinler.

rdr2 son güncelleme ile fsr 2.0 desteğini getirdi dlss karşılaştırma videosu gelirmi ayrıca nvdia reflex özelliğide geldi
Dlss gibi fps yükseltmek için mi yapılan bir şey? Ve hangi kartlar destekliyor mobil kartlar destekliyor mu

Kullandınmı yoksa çamurmu atıyorsun ?
Kullandım, hiç beğenmedim. Dlss varken dönüp bakmam, daha çok gelişmesi gerek. DLSS fps artırmanın yanı sıra kaliteyi de artırıyor. O yüzden arada dağlar kadar fark olduğunu dlss kullanmdan anlayamazsınız.

Kullandım, hiç beğenmedim. Dlss varken dönüp bakmam, daha çok gelişmesi gerek. DLSS fps artırmanın yanı sıra kaliteyi de artırıyor. O yüzden arada dağlar kadar fark olduğunu dlss kullanmdan anlayamazsınız.
Kullandım bir fark görmedim. Dlss açınca da kötüleşiyor.

Geri