RDR2 bitti, oyun önerileri lazım

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
424
RDR2 yi 3 yıldır oynuyorum. Bir türlü bitiremedim. Online oyunlardan oynama hevesim gelmedi. En sonunda pazar bitirdim.

Ondan önce

Maxpayne serisi

Metro 2033 redux

bitirdim yeni tarihte

hikayesi deli sarsın, nolacağı belirsiz olsun. Bide ben zora gelen bir adam değilim çabuk sıkılırım. Rockstar gibi neyi nerde yapacağımı gösteren bir pyun olsun yeter. Hikaye farketmez

A.C Valhalla

Uncharted,the last of us 1 ve 2 oneririm turkce dublajlı oyunlar.

zora gelmiyorsan reis ne oynayabilirsin bilmiyorum tlou dicem ondada sinsi sinsi oynaman az da olsa taktik yapman falan lazım zaten favori oyunlarımı öneremem kesin oynamazsın baldurs gate 3 ve disco elysium.
spiderman oyna ağ atarsın sağa sola

zora gelmiyorsan reis ne oynayabilirsin bilmiyorum tlou dicem ondada sinsi sinsi oynaman az da olsa taktik yapman falan lazım zaten favori oyunlarımı öneremem kesin oynamazsın baldurs gate 3 ve disco elysium.
spiderman oyna ağ atarsın sağa sola
Miles Morales arkadaşta gördüydüm sevdiydim de hikaye falan var mı hocam onda? Git döv ağ at zıpla cart curt.

150 tl ye EA veriyordu alamadık şimdi kaç oldu o hocam bilgin var mı? Bir de çok sorunluydu buglar düzeldi mi, fps ler ne alemde olur 5600 5060 16 ram var sistemde
Kanka aktif fiyatı hakkında bilgim yok ancak optimizasyonda daha önceden bir sorun varsa bilmiyorum ama şuan imzamdaki sistemle (seninkinden daha düşük) 60-70 FPS'ler alıyorum HIGH ayarlarda 1080p'de.. Onun dışında oyuında 6-7 saatim var, Viking teması seversen güzel. Vikings dizisini izlemişsen onu da içeriyor oyunda, spoiler değil: Ragnar Lothbrok ve oğullarından bahsediyor. Güzel, akıcı bir oyun.

RDR2 yi 3 yıldır oynuyorum. Bir türlü bitiremedim. Online oyunlardan oynama hevesim gelmedi. En sonunda pazar bitirdim.

Ondan önce

Maxpayne serisi

Metro 2033 redux

bitirdim yeni tarihte

hikayesi deli sarsın, nolacağı belirsiz olsun. Bide ben zora gelen bir adam değilim çabuk sıkılırım. Rockstar gibi neyi nerde yapacağımı gösteren bir pyun olsun yeter. Hikaye farketmez
Baldur gate 3 başla 2 3 ay o sürer :D

Geri