Neler Yeni

RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor?

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yağız
Konuyu açalı yıllar oldu. Zaten oynayıp bitirdim çoktan. 44 saatte bitti oyun :D
Tarihi görmemişim hocam pardon:D naptınız koştura koştura görev mi tamamladınız? Bence uzun zaman sonra konuyu hortlatmam adına bir daha oynayın hocam bu sefer yan görevleri falan yapıp gerçek bi kovboy gibi davranabilirsiniz

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre
Şimdi kontrol ettim 25 saat oynamışım oyunu. Sırf para verdim diye bitiricem yine de :D. Merak ettiğim bu oyunu bu kadar övenler neyini övüyor. Beğenen kesim çok fazla cidden merak ediyorum bende mi sorun var diye.
Hocam aynı sorunu ben de yaşadım. Sanırsam biz biraz daha sabırsızız çünkü oyun cidden yavaş geliyordu. Sonra çevreme bana göre last of us 2, rdr 2 den daha güzel (teknik açıdan değil beni eğlendirmesi açısından) dediğim için laf yiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu açalı yıllar oldu. Zaten oynayıp bitirdim çoktan. 44 saatte bitti oyun :D
Tarihi görmemişim :D

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
Madem konu hortlamış ben de fikirlerimi yazayım. Rdr2 hastası bir arkadaşımın ısrarıyla cs den kastığım 20 doları basıp aldım. Hikaye tabanlı oyunları severim rushlamadan sindire sindire bitiririm. Ancak rdr2 atmosferine giremedim. Güzel grafikli aşırı detaylı ancak giriş gelişmesi çok uzun hantal bir oyun. 15 saat kadar dayanabildim. Uzun zaman sonra bir oyun için keşke almasaydım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,063
Üyeler
166,871
Son üye
TYRANN38
Top Bottom