İade edip 75 TL'ye 5 adet hikayeli oyun alırdım paylaşımlı hesapOyunu 1.50 saat oynadım ve çok kararsızım oyunu ne sevmedim ne de çok sevdim siz olsanız ne yapardınız
Niye hocam sorularını sorarsan cevaplarım cekincen neden yardımcı olayım bu kazikci Steame para kazandırma bu saatten sonraKnk paylaşımlı hesaba hiç bulasmak istemiyorum
Bir iş yapmayan aracılara da para kazandırmasan nasıl olur.Niye hocam sorularını sorarsan cevaplarım cekincen neden yardımcı olayım bu kazikci Steame para kazandırma bu saatten sonra
75 TL kazansiblar n'olacak bana kolaylık sağlıyorlar korsanla hiç riske giremem hocam sağolBir iş yapmayan aracılara da para kazandırmasan nasıl olur.
Paylaşımlı hesap her yerde.
Ayrıca işi biliyorsan korsan daha kolay.
Hocam bende koleksiyon diyordum dolara geçince bıraktım artan parayı kendine ayırirsin yemek yersin kahve içersin yatırım yaparsın falan ufak paralar değil çünkü bı oyun olmuş 1000 TL falanHocam birazda koleksiyondan kaynaklı yoksa sorun değil paylaşımli hesap
Gir internetten bul. Hesaplar dolu.75 TL kazansiblar n'olacak bana kolaylık sağlıyorlar korsanla hiç riske giremem hocam sağol