şahin doğan
80+ Platinum
Satıcı güven verse de alınmaz o fiyata.satıcı pek güven vermedi.
Satıcı güven verse de alınmaz o fiyata.satıcı pek güven vermedi.
Web e stok gelmeyecek sanırım, kaçırdık fırsatı... Aslında ihtiyaç da vardı. Bulunduğum ildeki mağazasına gidip sordum başka ildeki mağazadan getirtebiliyor muyuz diye. Yok dediler. Web stoğu gelse bile aynı fiyata gelir mi ondan da emin değilim.Bugün İzmir Karşıyaka Vatan'dan aldım. İzmir'de sadece oraya gelmiş. Saat 15 gibi. Şuan sanırım stoklar bitmiş. Ara ara geliyor dediler.
Oradaki çalışanların dediğine göre, lansman fiyatı olduğu için fiyat artacakmış. Gittigim magazayi Zonguldak'tan arayip bana ayirtin geleyim diyenler olmuş. Yakında hepsiburada n11 gibi sitelere düşer. Ama bu fiyat olmaz tabii ki. Benim fikrim 16 17 bin lira arasi olacağı.Web e stok gelmeyecek sanırım, kaçırdık fırsatı... Aslında ihtiyaç da vardı. Bulunduğum ildeki mağazasına gidip sordum başka ildeki mağazadan getirtebiliyor muyuz diye. Yok dediler. Web stoğu gelse bile aynı fiyata gelir mi ondan da emin değilim.
HB de 17-18k ya koyanlar var, ihtiyacı olup alamayanların canını sıkan şey de bu. HB de gördüğüm satıcının tek sattığı telefon da bu model idi, başka ürün de satmıyordu. Vatan gibi diğer mağazalara gelince; dediğiniz gibi fiyatı artacaktır, inşallah 15k dan yukarısını görmez de yine de faydalanabiliriz. (Dolar da artıyor maalesef..)Oradaki çalışanların dediğine göre, lansman fiyatı olduğu için fiyat artacakmış. Gittigim magazayi Zonguldak'tan arayip bana ayirtin geleyim diyenler olmuş. Yakında hepsiburada n11 gibi sitelere düşer. Ama bu fiyat olmaz tabii ki. Benim fikrim 16 17 bin lira arasi olacağı.
Arkadaşlar mediamarkt'a stok geldi acil koşun da alın!!!HB de 17-18k ya koyanlar var, ihtiyacı olup alamayanların canını sıkan şey de bu. HB de gördüğüm satıcının tek sattığı telefon da bu model idi, başka ürün de satmıyordu. Vatan gibi diğer mağazalara gelince; dediğiniz gibi fiyatı artacaktır, inşallah 15k dan yukarısını görmez de yine de faydalanabiliriz. (Dolar da artıyor maalesef..)
Arkadaşlar mediamarkt'a stok geldi acil koşun da alın!!!
link varmı hocam
Hocam haber verdiğiniz için teşekkürler alıp almama konusunda şuan şöyle bir tereddütüm var: Telefonun işlemcisi aşırı ısınıyor denmiş alıp da kullanan var mı? Bu sorunu yaşayan vs.?yapışınn
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
baya durdu hala da var stokda umarım alabilmişdir isteyenler
Pek bir bilgim yok ben gözümü kararttım aldımHocam haber verdiğiniz için teşekkürler alıp almama konusunda şuan şöyle bir tereddütüm var: Telefonun işlemcisi aşırı ısınıyor denmiş alıp da kullanan var mı? Bu sorunu yaşayan vs.?
yurtiçi ödemeye kapalı olabilir kartınız yada internet alışverişi için limit olabilirBankanız ödemeye onay vermedi diyor neden olabilir acaba ?