Neden bu hale geldiğini biliyor musun peki?bu recep baltaş türk düşmanı bu adamı önermeyi bırakın artık videosuna bile tıklamadım para kazanmasın diye
Küçükken tarikatçıların kuran kursunda kalıyormuş. Bu yüzden dinden soğumuş ve bu hale gelmiş.Neden türk düşmanı p%c olmuş anlatırmısın
Aga ne ise ne adam size ne yahu? konu Türk düşmanlığı mı? he illa Türk düşmanı arıyorsanız, o kadar milliyetçiyseniz teröristleri salanların, meclise getirmek isteyenlerin yeri belli buyurun sahneye. Anca internetten boş yapıyorsunuz.Oglum fanboyluk ile alaka ne türk düşmanıymış onu söylüyoruz
kendi fake hesabıdırRecep baltaş ın avukatımısın kardeşim bu savunmayı recep baltaşın babası bile yapmaz
İslamofobi desek daha doğru olur.bu recep baltaş türk düşmanı bu adamı önermeyi bırakın artık videosuna bile tıklamadım para kazanmasın diye
Lan avukatlık ile ne alakası var? ekran kartı bölümünde, 9070 XT konusunda Türklük ne alaka? vatan millet ne alaka? ilgili bir konu olur orada ne istersen söylersin beni ilgilendirmez de donanım bölümünde Türkçülük oynamayın aşırı komik oluyor.Recep baltaş ın avukatımısın kardeşim bu savunmayı recep baltaşın babası oglu ailesi bile yapmaz
Anana sor bakalım kürt müyüm değil miyim o söyler.Kim diyor allahını sevelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne oldu oglum zoruna mı gitti kürt müsün zoruna gidiyor
Lan avukatlık ile ne alakası var? ekran kartı bölümünde, 9070 XT konusunda Türklük ne alaka? vatan millet ne alaka? ilgili bir konu olur orada ne istersen söylersin beni ilgilendirmez de donanım bölümünde Türkçülük oynamayın aşırı komik oluyor.
Olay adamın 9070 XT ile yaşadığı sorun, tüm konu bunun üzerine kalkmış oradan vay efendim adam Türk düşmanı. Eeee kanka ne yapalım eee yani? bana ne Türk düşmanı ise.
Birileri bu milletin a.... koyacağız dediği zaman sesiniz çıkmıyor, resmi kurumlardan T.C. ibaresi kaldırılınca sesiniz çıkmıyor, apo gelsin mecliste konuşma yapsın dediği zaman sesiniz çıkmıyor, mağazaya bombalı saldırı yapıp bebekleri bile öldüren teröristler hapisten salınıyor sesiniz çıkmıyor ama forumda 9070 XT konusunda ''lölölöllööl recep baltaş Türk düşmanı'' hadi lan oradan makarnacılar boş milliyetçilik yapmayın
Yok kankam onu sizin makarnacı tayfa iyi çekiyor, biz değil.