Recep Baltaş'ın 9070XT ile 1 yıllık testi başladı ( 2 ay dayanamadı )

Yaklaşık 2-3 ay önce sistem toplarken yeni kartları bekleyeyim mi yoksa beyaz sisteme 7800XT Sapphire Pure mü alayım derken çektim geçtim gittim. Pişmanlık sıfır 😂

Olum boş yapmayın Türk düşmanı falan konu ile ne alakası var? farklı yerlere çekmeyin. Recep baltaşı günahım kadar sevmem ama ben daha herhangi bir konuda körü körüne fanboyluk yaptığını görmedim, teknoloji konusunda doğru ne ise onu söylüyor adam.

Ayrıca bu adam teknoloji firmaları ile ortak iş yapan, sponsorluk alan biri sırf fanboyluğu yüzünden koskoca AMD yi karşısına mı alır sizce az beyninizi kullanarak yorum yapın. 9070 XT çıktığı zaman adam F/P KRALI diye video yapıp ''Nvidia 5000 vehametinden sonra oyuncular içi kurtarıcı'' demişti yani bugün bu videoyu yapıyorsa gerçekten karttan memnun kalmamış demektir, altında farklı şeyler aramanın anlamı yok.

Sende 9070 XT var ve memnun musun? o zaman kullanmaya devam edebilirsin ama AMD nin olayı bu zaten, pazar payı %10 ama alanların %5 i bir sorun yaşıyor geri kalan %5 de bende bir sorun yok sen Nvidia fanboyusun diye AMD yi savunuyor sonra da ama Nvidia da da sorunlar var diyor. Ulan adamların pazar payı %90. Biri 9 kart satıyorsa diğeri 1 kart satıyor, bu kadar dramatik farklara rağmen ortalıkta halen AMD sorunları konuşuluyorsa gerçekten AMD bu işi beceremiyor demektir.

Ben 2 yıldır AMD kullanıyorum. 96'da ilk masaüstümü aldırmıştım. 2007'de ilk laptopumu aldım. O günden bu yana ilk kez AMD kullanıyorum. Hiç böyle bir sorun yaşamadım. Çok ufak şeyler. MSI anakart ile MSI ekran kartı arasında argb adreslemesinde ekran kartının rengi değişmiyordu mesela bir kaç sürümde. Bu tarz şeyler oldu. Ama o kadarını diğer tarafta da yaşıyordum. 9070 XT'ye geçeli daha 1 hafta oldu öncesinde 6800 vardı. Yazılım tarafında Nvdia net şekilde daha iyi bu gerçek. Ama bu kadar fazla sorun garip. Kartın üreticisinden kaynaklı gibi şeyler var gibi.

Edit: Bu adamı sevmem ama işinde iyi. Uydurma iş yaptığını sanmıyorum. Türk düşmanı meselesi de komik. Bana da milliyetçi geliyordu. :)

Oglum fanboyluk ile alaka ne türk düşmanıymış onu söylüyoruz
Aga ne ise ne adam size ne yahu? konu Türk düşmanlığı mı? he illa Türk düşmanı arıyorsanız, o kadar milliyetçiyseniz teröristleri salanların, meclise getirmek isteyenlerin yeri belli buyurun sahneye. Anca internetten boş yapıyorsunuz.

Recep baltaş ın avukatımısın kardeşim bu savunmayı recep baltaşın babası oglu ailesi bile yapmaz
Lan avukatlık ile ne alakası var? ekran kartı bölümünde, 9070 XT konusunda Türklük ne alaka? vatan millet ne alaka? ilgili bir konu olur orada ne istersen söylersin beni ilgilendirmez de donanım bölümünde Türkçülük oynamayın aşırı komik oluyor.

Olay adamın 9070 XT ile yaşadığı sorun, tüm konu bunun üzerine kalkmış oradan vay efendim adam Türk düşmanı. Eeee kanka ne yapalım eee yani? bana ne Türk düşmanı ise.

Birileri bu milletin a.... koyacağız dediği zaman sesiniz çıkmıyor, resmi kurumlardan T.C. ibaresi kaldırılınca sesiniz çıkmıyor, apo gelsin mecliste konuşma yapsın dediği zaman sesiniz çıkmıyor, mağazaya bombalı saldırı yapıp bebekleri bile öldüren teröristler hapisten salınıyor sesiniz çıkmıyor ama forumda 9070 XT konusunda ''lölölöllööl recep baltaş Türk düşmanı'' hadi lan oradan makarnacılar boş milliyetçilik yapmayın

AMD fanboylar neden yükselmiş anlamadım, bir tane yanlış info yok videoda, adam kanıtlarıyla da göstermiş.

5070 > 9070XT.

Lan avukatlık ile ne alakası var? ekran kartı bölümünde, 9070 XT konusunda Türklük ne alaka? vatan millet ne alaka? ilgili bir konu olur orada ne istersen söylersin beni ilgilendirmez de donanım bölümünde Türkçülük oynamayın aşırı komik oluyor.

Olay adamın 9070 XT ile yaşadığı sorun, tüm konu bunun üzerine kalkmış oradan vay efendim adam Türk düşmanı. Eeee kanka ne yapalım eee yani? bana ne Türk düşmanı ise.

Birileri bu milletin a.... koyacağız dediği zaman sesiniz çıkmıyor, resmi kurumlardan T.C. ibaresi kaldırılınca sesiniz çıkmıyor, apo gelsin mecliste konuşma yapsın dediği zaman sesiniz çıkmıyor, mağazaya bombalı saldırı yapıp bebekleri bile öldüren teröristler hapisten salınıyor sesiniz çıkmıyor ama forumda 9070 XT konusunda ''lölölöllööl recep baltaş Türk düşmanı'' hadi lan oradan makarnacılar boş milliyetçilik yapmayın
1754249810215.webp

çok çekme

1754249842121.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,866
Üyeler
186,254
Son üye
Papalaz