Neler Yeni

Recep İvedik Sizce Komik Mi ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,158
İsim
.
Ülkemizdeki insanların recep ivedik gibi cumali ceber gibi doğru düzgün espiri bulunmayan komedi filimlerini izlmeleri çok garip geliyor o kadar güzel komedi yapımı varken öyle olmasına rağmen bu iki seriden vazgeçilmiyor sizce bu filmler komik mi ?
Cumali Ceber değilde Recep İvedik baya efsane ya
Aşırı iyi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Recep İvedik serisinde 4 ve sonrasında o eski samimiyetliğini kaybetmeye başladı.
Gerek tarzı gerek mizahı olsun...

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Ülkemizdeki insanların recep ivedik gibi cumali ceber gibi doğru düzgün espiri bulunmayan komedi filimlerini izlmeleri çok garip geliyor o kadar güzel komedi yapımı varken öyle olmasına rağmen bu iki seriden vazgeçilmiyor sizce bu filmler komik mi ?
İlk 3 bölüm en komik olan bölümlerdi. Fakat sonrasında bozdu kendini Recep İvedik.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bi şeyin komik olması için illa çok zekice olmasına gerek yok arada beyinsiz saçma mizahlarada ihtiyaç var bence. şahsen cem yılmazın ağır fanı olan biri olarak ben komik buluyorum recep ivedik 1 2 3 4 ü yer yer 5 i ama 6 baya kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İlk 3-4 film iyiydi

Top Bottom