Red switch mekanik klavye önerisi

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
250
Arkadaşlar piyasada türkçe q olup adam akıllı sade bir tasarımla red switch bir kalvye yok mu kafayı yemek üzereyim bütçe max 300 arkadaşlar çok zorlarsam 320 rampage in çok güzel modelini buldum k91 ama red yok blur var birde optik switchti ne güzel bu tarzda başka sade tasarımlı kalvye yok mu yardım edin lütfen

Arkadaşlar piyasada türkçe q olup adam akıllı sade bir tasarımla red switch bir kalvye yok mu kafayı yemek üzereyim bütçe max 300 arkadaşlar çok zorlarsam 320 rampage in çok güzel modelini buldum k91 ama red yok blur var birde optik switchti ne güzel bu tarzda başka sade tasarımlı kalvye yok mu yardım edin lütfen
Neden red alıyorsun ki ?
Bu fiyata alacağın red hiç iyi olmaz,üzer seni.
Sana önerim membran al.
Klavye olarak önerim : Hyper X Alloy Core Rgb

Neden red alıyorsun ki ?
Bu fiyata alacağın red hiç iyi olmaz,üzer seni.
Sana önerim membran al.
Klavye olarak önerim : Hyper X Alloy Core RGB
Dostum bende var rampage Kbr-18 myth ama mavi switch aşırı memnunum klavyeden hiç bir sıkıntı yok ama red lazım ondan dolayı alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de baktım bu kalvyeye evet güzel ucuz ama klavyenin tasarımı çok gıcık ve ben bilek desteksiz kullanıyprum yani klavye sade şık simetrik olsun istiyorum onda ovallik çok ve bilek desteği beni çok rahatsız eder

Dostum bende var rampage Kbr-18 myth ama mavi switch aşırı memnunum klavyeden hiç bir sıkıntı yok ama red lazım ondan dolayı alacağım
Red isteme sebebin sessiz olması değil mi

Başka bir modeli yokmudur aga bu rampage in red switch li çok güzel bi marka yaptığı hataya bak seçenek yok

Red isteme sebebin sessiz olması değil mi
Evet ama dostum aynı zaman da 1ms ya da daha hızlı ve uzun süreli kullanımlı olması lazım o yüzden mekanik tuş ve red lazım

Başka bir modeli yokmudur aga bu rampage in red switch li çok güzel bi marka yaptığı hataya bak seçenek yok

Evet ama dostum aynı zaman da 1ms ya da daha hızlı ve uzun süreli kullanımlı olması lazım o yüzden mekanik tuş ve red lazım
Membranlarda uzun süreli ve zaten sen 1 ms ile 10 ms arasındaki farkı ne hissedebilirsin ne görebilirsin

Membranlarda uzun süreli ve zaten sen 1 ms ile 10 ms arasındaki farkı ne hissedebilirsin ne görebilirsin
Adam red istiyorum demiş neden uzatıyorsun konuyu?

Cooler Master Ck350 Red Switch olan modelini kullanıyorum memnunum bir bak derim soruların varsa cevaplayabilirim.

kesinlikle katılıyorum ms farkını hiçbir şekilde sezemezsin sadece göstermelik gibi bir şey o aralık. önerdiği membran da çok iyi @GURKANSER

Cooler Master Ck350 Red Switch olan modelini kullanıyorum memnunum bir bak derim soruların varsa cevaplayabilirim.
575tl

Evet güzel klavye de kardeşim bütçe sınırı 300 çok zorlarsam 320

adamın bütçesini tamamlayacaksan CK350 alsın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,638
Üyeler
195,088
Son üye
Kadir3557
Geri