ortalama oyun performansıHonor 200 çok yaygın bu konuda. Onun haricinde arkadaşım, annem ve babam note13 pro kullanıyor. herhangi bir sorun yaşamadılar. üstelik bizim evdekiler yurtdışı telefonlar.
kalite olarak dersen de a35 öneririm.
estağfurullah hocam lafı mı olurortalama oyun performansı
yanlarının plastik kasa olması karanlıkta geniş açılıda sorunları haricinde sorun görmedim videolarda ama 4yıl destek alacak olması çok iyi onun haricinde redmilerde genel olarak bataryanın bir süre sonra azalması-telefonun kafayı yemesi sorunları olduğundan şikayet edenler var-honor hepsinin ortalamsı gibi arayüzü benim açımdan çok beğendiğimi söyleyebilirim redmiden iyi(redmi 10pro var kardeşimde üsttek kaydırmalı panel olayı kötü) ekranda samsung kamerada-arayüzde-işlemcide honor kamera-işlemcide redmiyi beğendim honor bana daha yakın geliyor yıl başından bile sonra alınacak en erken şubat başında honor biraz daha düşermi(HİÇBİR ŞEYE ZAM GELMEYECEK SAYARSAK) SİZİN FİKRİNİZ NEDİR?
biraz lafı uzattım kusura bakmayın
yani son telefon m21di içinde gerçek manada 5 damla su kaçtı patladım direkt ama şuanda note5 var zamanının ötesinde 2k ekran-amoled gibi çok güncel özellikleri var bilemiyorum a35 4 sene destek alacak redmi garanti değil honor 4 sene alacak android 14 olduğu için honoru çok övdüler gerek 90 gerek 200 hatta gerekse 200proyu s24fe ve 24den iyi olarak nitelendirenler varestağfurullah hocam lafı mı olur
bence kalite seviyorsanız samsung alın.
honor 200'de güzel telefondur zamanında honor kullandım 9 lite modeli vardı bende. şu anda da kardeşimde honod pad x9 var yani genel olarak honor işlerini güzel yapıyor. huawei'nin yan sanayisi sonuçta. kalite biraz da oradan geliyor.yani son telefon m21di içinde gerçek manada 5 damla su kaçtı patladım direkt ama şuanda note5 var zamanının ötesinde 2k ekran-amoled gibi çok güncel özellikleri var bilemiyorum a35 4 sene destek alacak redmi garanti değil honor 4 sene alacak android 14 olduğu için honoru çok övdüler gerek 90 gerek 200 hatta gerekse 200proyu s24fe ve 24den iyi olarak nitelendirenler var
4 senelik kendi tecrübesi var yanlış bilmiyorsam son 2 senedir çok övgü yağıyor 17kya 200 modeli alınır mı? s7 gen3 var % 91 ekran gövde oran 5200MAH batarya Amoled 120hz ekran ve mükemmel kamera var eğer 17kya alınabilir cihaz ise alayımhonor 200'de güzel telefondur zamanında honor kullandım 9 lite modeli vardı bende. şu anda da kardeşimde honod pad x9 var yani genel olarak honor işlerini güzel yapıyor. huawei'nin yan sanayisi sonuçta. kalite biraz da oradan geliyor.
bana göre alınır hocam.4 senelik kendi tecrübesi var yanlış bilmiyorsam son 2 senedir çok övgü yağıyor 17kya 200 modeli alınır mı? s7 gen3 var % 91 ekran gövde oran 5200MAH batarya Amoled 120hz ekran ve mükemmel kamera var eğer 17kya alınabilir cihaz ise alayım
sorun yok hocam hayırlısı olsun şimdiden.teşekkürler hocam bu arada şuanda çözüldü işaretleyemiyorum
Honor 200 8/256 alabilirsiniz. Bileklik hediyeside var:5G Modelleri alınacak
AMAÇ:Efootball oynamak
Kaliteli Foto/Video-HZ-Batarya-Ekran Doğruluğu-Depolama
bu özelliklerde TOTAL PUANDA hangi telefon daha iyidir