Roblox vs Diğer Oyunlar

Arkadaşlar dün arkadaşımla mesajlaşıyoduk ve kendisi bana robloxun en iyi oyun olduğunu söyledi dediği şey çok saçma yani battlefield gta csgo fln dururken roblox tercih etmesi garibime gitti siz ne diyosunuz bu konu hakında

şuan o kadar saçma bi konudayimki kendimi black mirror evreninde bir simülasyonda beynimizi yıkayarak diğer oyunlara karşı robloxu sevdirmeye çalışıyorlarda ben anladım sanki gibi hissediyorum.

Kendimde ROBLOX oynarım ama en iyi oyun değil. Gerçi ROBLOX' da sadece Arsenal oynuyorum orası ayrı.

Kendisinin ve çevresinin yaş ortalamasına göre en iyi oyun o dur. :) Ayrıca bu kişisel bir tercihtir ben lol'ü severim sen bf'yi :D

Kendisinin ve çevresinin yaş ortalamasına göre en iyi oyun o dur. :) Ayrıca bu kişisel bir tercihtir ben lol'ü severim sen bf'yi :D
Aynen öyle. Yas ortalamasi da önemli degil önemli olan sadecs Roblox oynaması* tek bir oyun oynarsan o oyun senin için dünyanın en iyi oyunu olur :D.

Arkadaşlar dün arkadaşımla mesajlaşıyoduk ve kendisi bana robloxun en iyi oyun olduğunu söyledi dediği şey çok saçma yani battlefield gta csgo fln dururken roblox tercih etmesi garibime gitti siz ne diyosunuz bu konu hakında
Doğru demiş, en iyi oyun Roblox.
roblox.png

Geri