Neler Yeni

Yardım Rog Nx Red Switch vs Cherry Mx

Hangi switch daha iyi?

• Cherry Mx Red

• Rog Nx Red

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Coldest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Dikmen
Arkadaşlar selam, forumda ilk konum. Bugün yeni almış olduğum Asus Rog Strix Scope Nx Tkl Deluxe klavyem elime ulaştı fakat ben klavyeyi satın alırken aldığım site üzerinde Cherry Mx red ibaresini görerek satın aldım, bu switchin kaliteli ve en popüler switchlerden biri olduğunu biliyorum. Fakat elime ulaşan modelin Rog Nx switch olduğunu gördüm ve açıkçası pek de hoşnut hissetmedim. Sormak istediğim şey şu; bu switchin Cherry Mx ile farkı ne, önemli ölçüde mi ve hangisi daha iyi. İade edip araştırıp yol yakınken Cherry Mx versiyonunu almalı mıyım? Bu tür şeyleri maalesef biraz takan birisiyim ve fikirlerinizi merak ediyorum ona göre hareket edeceğim görenler fikrini belirtirse çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
İkisi de performans olarak hemen hemen aynıdır fakat rog serisinde kronik sorunlar var biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gateron almak daha mantıklı bence.

Coldest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Dikmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bahsettiğiniz kronik sorunlar nedir? Kullanıma dayalı açığa çıkıyorsa ekipmanlarımı genelde nazik kullanırım fakat kesinlikle uzak durulması gerekiyorsa bu sebepten ötürü, yol yakınken iade etmem daha doğru olur gibi. Ayrıca başka fikri yorumu olan arkadaşlar da konuya dahil olursa çok sevinirim.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,322
İsim
Bilal Tepe
Gateron huano başkası önermem Chery de bozdu outemudan farkı adı var sadece yay ses gelmeye basladi

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Her bin aynı olmuyor, yukarıda arkadaşın yazdığı gibi kötü örnekler de çıkabiliyor ama Cherry ürünleri genelde ömürlük olurlar

Top Bottom