Neler Yeni

Öneri Royal Kludge RK H81 Hakkında

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim beyaz wireless klavyeyi satın alacağım hoşuma gitti. Sistemim de beyaz zaten hoş duracağını düşünüyorum. Kalitesi nasıldır ? Yazılımı var mı ? Sarj takibini vs. nereden yapabilirim ? Üzerinde gelen switchler kaliteli mi ? İlk defa bu markayı kullanacağım. Şimdiden çok teşekkürler.

İyi forumlar...

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim beyaz wireless klavyeyi satın alacağım hoşuma gitti. Sistemim de beyaz zaten hoş duracağını düşünüyorum. Kalitesi nasıldır ? Yazılımı var mı ? Sarj takibini vs. nereden yapabilirim ? Üzerinde gelen switchler kaliteli mi ? İlk defa bu markayı kullanacağım. Şimdiden çok teşekkürler.

İyi forumlar...
3750 mah bataryası var ne kadar bilemem, rk royal diye bir yazılımı vardı değişmediyse ismi ordan takibi yapabilirsin diye düşünüyorum birde sigara içiyorsan beyaz ürünler sararma yapıyor sürekli temizlemen gerek

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3750 mah bataryası var ne kadar bilemem, rk royal diye bir yazılımı vardı değişmediyse ismi ordan takibi yapabilirsin diye düşünüyorum birde sigara içiyorsan beyaz ürünler sararma yapıyor sürekli temizlemen gerek
Sigara kullanmıyorum hocam çok titizimdir PC masasına yemek içecek koymuyorum

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyeyi aldım incelemeleri güzel duruyordu umarım pişman etmez 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,848