Evet orası öyle nivida vram ve bit konusunda fena cimri ama yinede teknoloji işi değiştiriyor ama benim belirli oyunlarım var şu olmadan pcyi açmam dediğim oyunlar o yüzden pek teknoloji ile işim yok kas gücüne önem veriyorum zaten orasıda kişisel herkesin zevk işi hangisini seçmek isteyen yapacağına oynayacağına oyuna göre alsınNvidia'nın her zaman yaptığı şey ve bunu 5060 için de değiştirmeyecek. Size söyleyeyim arkadaşlarınız kartlarında bariz belli sıkıntı var. Çünkü gördüğün gibi 4060 her halükarda 3060'ın her modeline nefes aldırmıyor. 3060ti'dan ise bariz belli geride ama bu seferde işin içine Frame gen ve dlss giriyor. Yavaş yavaş artık içinde bu teknolojileri bulundurmayan oyun sayısı kalmayacak zaten. Şu an bile güncel çıkan oyunların hepsi bu teknolojilerle geliyor.
Kesinlikle öyle. Mesela ben Ray Tracing deneyimlemek için bütçem 4060'a yettiğinden dolayı onu aldım. Hem Alan Wake 2 hem de Cyberpunk'ı Path Tracing aktifken 80fps'ler de oynuyorum ve gayet memnunum. Online oyunlar içinse işlemciyi yüksek tutarak Ryzen 5 7500f aldım o rahat ettiriyor beni.Evet orası öyle nivida vram ve bit konusunda fena cimri ama yinede teknoloji işi değiştiriyor ama benim belirli oyunlarım var şu olmadan pcyi açmam dediğim oyunlar o yüzden pek teknoloji ile işim yok kas gücüne önem veriyorum zaten orasıda kişisel herkesin zevk işi hangisini seçmek isteyen yapacağına oynayacağına oyuna göre alsın
ben almam giderim düşük bir şey olsa da garantisi olan veya en azından üretim tarihi daha yakın bir şey alırım. Özellikle faturalı garantili olması tercih olur. Yoksa da iyi fiyatla ve iyi test edilmesine dikkat ederdim.İkinci elde 8.000-13.000 civarı piyasası değişiyor sizce alınır mı?
Güzel sistem reis iyi günlerde kullan bu konuda benide aydınlattığın için eyw bende 3060ti i5 12400fli sistem dizdim işte 1 yıl önce bende memnunum Allaha şükür 144 hz aşağı düşmüyor fpsler forzada falanKesinlikle öyle. Mesela ben Ray Tracing deneyimlemek için bütçem 4060'a yettiğinden dolayı onu aldım. Hem Alan Wake 2 hem de Cyberpunk'ı Path Tracing aktifken 80fps'ler de oynuyorum ve gayet memnunum. Online oyunlar içinse işlemciyi yüksek tutarak Ryzen 5 7500f aldım o rahat ettiriyor beni.
Sende sağlıkla kullan. Uzun bir süre daha rahat oyun oynarsın güzel sistem.Güzel sistem reis iyi günlerde kullan bu konuda benide aydınlattığın için eyw bende 3060ti i5 12400fli sistem dizdim işte 1 yıl önce bende memnunum Allaha şükür 144 hz aşağı düşmüyor fpsler forzada falan
Alınmazİkinci elde 8.000-13.000 civarı piyasası değişiyor sizce alınır mı?
Eyw ❤Sende sağlıkla kullan. Uzun bir süre daha rahat oyun oynarsın güzel sistem.